Slut på helgen igen

Helgerna går väldigt fort, speciellt eftersom jag jobbade igår. Jag var ju ledig idag, mer ledig än jag brukar vara då iaf..:)

Igår jobbade jag mellan 9 och 14 sedan gick jag på stan med Ann och Erik. Var på systemet också köpte jag äggkoppar till mamma. Efter det bar det av hemåt igen för att hoppa in i duschen och göra sig redo för kvällen som väntade. Först lagade vi mat med Pelle och co. Gjorde egna hamburgare men blev lite för sent så vi blev för lata för att orka göra bröden själva. Sedan vart jag och Erik oense om huruvida vi skulle ha pommes frites lr strips så blev en av varje..:) Till efterrätt blev det glass med chokladsås som var gjord på bland annat toblerone.. Gott var det och övermätta blev vi iaf...

Efter att ha förfestat lite hemma hos P,P & R så gick jag, Ann och Erik över till Max och Peter en sväng där det också förfestades. Efter det blev det kåren där vi dansade massor också fick jag hjälpa grabbarna att leta möjliga ragg, haha... Kvällens bästa inne på Stuk var förmodligen ölduschandet som P och M stod för där ett tag, även om ingen egentligen förstod vad det kom ifrån..:)

Efter en trevlig förmiddag med trevligt sällskap blev det dags för "dagenefterpizza". Jag har ingen aning om hur jag fick i mig så mycket som jag fick i mig. Jag skulle dock gissa på att Pelles "en tugga för" hjälpte till lite grann... Roligt hade vi iaf.. Efter pizzan vart det ICA för att inhandla lite godis och sen hem till Pelle och Rille för att titta på film. I väntan på att filmen skulle bli färdig så tittade vi på Kvarteret Skatan, som vanligt lika roligt som alltid även om jag somnade och sov en halvtimme där mitt i. Erik och Pelle gjorde några tappra försök att väcka mig genom att kasta godis och kleta in min näsa i någon fruktgelé, men jag fortsatte sova så fint ändå enda till jag fick isbjörnen bredvid mig..:)

När äntligen filmen blev klar så tittade vi på den, och både jag, Pelle och Rille hann med att sova en halvtimme var till den. Tur att det inte hände allt för mycket i den så att vi inte missade något väsentligt för slutet..:)

Imorrn är det skola som gäller 13-14.30, så före det tänkte jag läsa lite och kanske försöka få lite färg. Sedan imorgonkväll blir det gymet med Ann när Erik har åkt. Jag måste ju fortsätta att hålla igång tränandet nu när jag äntligen börjat komma igång igen efter juluppehållet..:)

Jobbar

Sitter på jobbet just nu, så passar på att fördriva lite tid här. Verkar inte vara allt för många som vill ha hjälp med sina bredband just nu, skönt för mig eller nått. Lite tråkigt när det inte ramlar in några samtal också för då går ju tiden mycket saktare.

Var pigg igårkväll när jag borde ha sovit så fick nått ryck att börja rensa bland papperna på skrivbordet. Gissa vad jag hittade om inte papper som jag har letat hur mycket som helst sedan före jul. Ibland är jag helt hopplös helt enkelt..:) Dags att börja kasta lite saker så jag inte spar på en massa skit kanske..:)

Grymt kallt för övrigt, ute också iofs men nu tänkte jag i första hand på inomhus.  Sitter och fryser å ändå sitter jag i en tjock tröjja, illa... Jag borde kanske sätta på mig täckbyxorna som jag hade på mig påvägen hit imorse också, haha..

Nu börjar köerna öka lite så nu kanske det blir fler samtal..:)

Fredag

Så var det fredag då, vilket betyder att det är helg igen, skönt... Idag klev jag upp och gick hem till Ann där vi har fipplat med strategiuppgiften. Tog en paus vid lunch och gick på en promenad, måste ju passa på när solen för en gångs skull är framme..:) Var kallt dock men som de säger; Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Efter promenaden var det dags för lunch och sedan fortsatte vi lite till med arbetet. En sväng till gymet hann vi med också. Idag blev det först uppvärmning och sen fick bröstmusklerna och triceps sig en omgång. Det var de enda kroppsdelar som jag inte hade träningsvärk i innan typ, så imorrn tar jag väl mig inte upp ur sängen alls..:)

Imorrn skall jag först jobba 9-14 och sedan efter det blir det nog en sväng på stan. Skall kolla efter lite småsaker så lika bra att passa på när jag ändå är i stan och jobbar. vad som händer imorgonkväll vet jag inte än. Det lutar mot utgång, egentligen inte sugen men det brukar ju kunna bli roligt ändå så..:)

Nej nu skall jag göra något annat en stund. Ha det bra!

Ibland går allt så bra..

Just nu går saker och ting som jag vill på vissa områden. Jag fick betyget som jag önskade mig i strategikursen, grymt skönt och riktigt glad över det. Träningen har jag kommit igång lite med igen vilket jag hoppas kommer att hålla i sig också. Jag och Ann funderar över lite resplaner också, jag hoppas det blir av, vore riktigt roligt att komma iväg ett tag..

Annars händer väl inte allt för mycket, jag har inte jobbat något alls den här veckan hittills och skall heller inte göra det förrän på lördag. Kände att jag behövde lite ledig tid nu. Nya kurserna har börjat också, verkar helt okej även om den nya strategikursen förmodligen innebär väldigt mycket jobb. Den kursen tillsammans med de två marknadsföringskurserna jag läser lär ju inte göra min fritid större heller. Men men, nu är det bara 19 veckor kvar sedan är jag förhoppningsvis civilekonom och har bara exjobbet kvar till en civilingenjörsexamen. Vart tar tiden vägen liksom?! Det var ju inte länge sedan jag flyttade upp hit, eller så är det kanske precis vad det är. Den person jag var när jag flyttade upp finns självklart kvar men jag har också utvecklats något grymt mycket.

För att se planerna på lite kortare tid så skall vi sätta igång med första caset i strategin imorrn, sedan blir det nog en ganska lugn helg förutom att jag skall jobba på lördag förmiddag. På onsdag bär det av till Hemavan och studentskiweekend, skall bli grymt roligt hoppas jag..

Nu skall jag kolla igenom lite kataloger och bestämma vad jag skall beställa för något..

Ett tag sen...

Var ett tag sedan jag skrev igen då, haft fullt upp med massa annat helt enkelt. Så bestämde mig för att skriva nu, mest för att slippa ta tag i disken..:)

Idag hade vi seminariet i strategin så på måndag är det först individuella samtal sedan har vi gruppmöte på eftermiddagen där vi får reda på betyget. Så håll alla tummar ni har för att jag får ett betyg jag blir nöjd med..;)

Igår var jag å Ann på gymet, körde ben vilket känns lite för mycket idag, fast det är kanske det som är meningen..:) Idag har jag å Ann haft serieeftermiddag. Tittat på några avsnitt i alla fall. Lagomt lata med andra ord. Skall väl stoppa i mig något att äta och ta ta tag i disken nu snart kanske. Sedan blir det en promenad med Ann så får det bli gymet imorgon innan jobbet istället..

Hemma igen..

Så var jag hemma i Luleå igen då. Landade igår ett tag före 14 så vid 14.15 var jag hemma i lägenheten igen. Packade upp och gjorde rent åt Fishy när jag kom hem samtidigt som jag plockade bort julen från lägenheten. Sedan när allt det var färdigt blev det en promenad till ICA för att fylla kylskåpet lite. Hem med maten också äta lite och sen till skolan för att göra klart metodikarbetet med Jonatan. Blev kvar i skolan till 22.15 sen hem och äta en sen middag. Var en effektiv första dag med andra ord, dagen bjöd på trevligt sällskap också..:)

Idag låg jag kvar i sängen till halv elva..*latmask* sen upp och duschade och åt frukost och skrev på strategin. Efter det åkte jag och Therese ut på Storheden, trevligt att få träffa henne igen efter julen..:) Handlade mat som vi åkte hem med och sedan tog vi en fika hemma hos Therese. Efter fikat tog jag bussen in till stan och bytte klocka och sen hem och skrev lite mer på strategin. I övrigt har jag i stort sett bara ätit middag och vart ut på en promenad ikväll, och nu har jag slötittat på Lets Dance.

En dag kvar..

...sedan får jag åka hem. Det innebär att jag måste ta tag i packandet imorgon. Som vanligt massor med saker som skall med upp. Lämnar dock glöggmuggarna och ölglasen jag fick i julklapp här. Ölglasen får inte plats i skåpen i lägenheten och glöggmuggarna är det ju ingen idé att släpa upp eftersom jag i alla fall inte skall vara där uppe nästa jul. Men kläderna jag fick i julklapp skall med, också alla skidkläder som jag hade med mig hit nu över jullovet. Så det är nog tur att jag får ha 38 kg ändå innan det är färdigt..:)

Idag klev jag upp och skjutsade mamma till jobbet och syrran till skolan också var jag och hämta toasitserna innan jag åkte hem. Väl hemma tog jag och Ann tag i metodiken så då fixade vi till det vi kunde på det. Sedan åkte jag och hämtade mamma så tog vi en sväng till stan. Jag köpte en ny bok som jag hade tänkt läsa när jag reser på torsdag, men fortsätter jag i den här takten så tar den slut innan jag skall åka..spännande ju..;) Åt lunch på stan och sen skjutsa jag tillbaka mamma till jobbet och åkte hem och satt igång med strategin igen. Ikväll har jag kollat på film och läst bok, skönt att bara vara...

Ann gav mig lite nya idéer idag också. Det finns så mycket jag vill hinna göra men inte tid till att göra allt tyvärr, även om jag har varit duktig på att fylla schemat för våren. Fast så länge jag trivs med det kan det ju inte vara annat än bra..:)

Nej om jag skall ta och gå och lägga mig och läsa lite till i boken kanske och sen sova inte allt för sent om jag skall orka upp imorrn igen för att skjutsa mamma till jobbet om jag skall få ha bilen.. Frissan imorrn också, har nog valt färg till slut iaf, såvida inte hon tycker att jag är helt ute och cyklar med den färgen..

En "händelserik" dag i Bollnäs

Så har snart ännu en dag i Bollnäs gått då, bara två kvar..;) Idag klev jag upp och skjutsade mamma till jobbet så jag fick ha hennes bil idag. Jag och syrran var på stan idag, så nu har jag inhandlat nya skidstrumpor, lite nyttigheter på apoteket, salladsbestick till mamma och en till spruta. Vi var till DS också för jag hoppades de skulle ha kvar uppläggningsfatet jag såg där förut, men det fanns inget. Kanske kommer till nästa jul igen om jag har tur, eller så hittar jag ett mycket finare..;)

Sedan jag kom hem har jag suttit med strategin, blir inte nöjd nånstans. Känns som jag behöver lite feedback från resterande medlemmar för att komma vidare.

Skall väl pula på lite till med strategin sedan ska jag låna pappas skrivare och skriva ut lite fysiktentor så jag har något att plugga på i mars. Tar sådan tid att skriva ut på min skrivare, så passar på att låna laserskrivaren när jag är här..*lat*

Efter det blir det matlagning och hämta mamma på jobbet. Vad morgondagen bjuder på har jag ingen aning om, men jag hoppas hon ringer om min balklänning så jag får komma och hämta den..

Idag finns inte orden..

Det finns inte ord för det som hänt eller ord som ens i närheten kan beskriva hur de inblandade måste känna. Världen har ännu en gång bevisat att rättvisa inte existerar...

En annan sak som stör mig är att man bryr sig först när det händer nära inpå, när man ser det ske. Det som glöms bort är det som hela tiden sker och man inte är i närheten av. Det går förbi utan att man reflekterar över det, kanske är det så man alltid skall göra?! För börjar man ta in allt som sker så tar det kanske stopp helt i hållet. Jag vet bara att idag finns inte orden för det som skett...

En lite egen dag...

Idag har det inte vart en helt vanlig dag men den slutade bra iaf.. Imorse blåste det och snöade en massa och jag som känt av lite förkylning kände att jag vart riktigt lat idag. Efter att ha ätit frukost så följde hela familjen med och skjutsade syrran till backen. Jag hade mina skidor med mig men väl där kom jag fram till att det blåste för kallt för att jag skulle vilja åka.. Gickin i sportboden och tittade lite istället. Efter att ha gått runt lite på Hamra åkte vi till Svansjöliften där vi tittade i sportboden där och åt lunch på Forbonden..

Sedan vi kom tillbaka hem har vi börjat packa ihop oss. Jag var ut med skoterkläderna till förrådet och jag å pappa ställde in och lade på täckena på skotrarna Jag har packat ihop alla mina saker utom datorn också i stort sett. Ibland är jag duktig.

Hände en mindre olycka idag också, men som tur var gick det bra och vi klarade oss bra allihopa även om olyckor aldrig är trevliga.

Bokade biljetter hem igår också. Så på torsdag åker jag hem till MIN säng, min lägenhet och vi får ju inte glömma min sambo som jag också har saknat lite. Skall bli skönt att komma hem iaf. Borta bra men hemma bäst helt enkelt. Det är ju ändå det Luleå har blivit efter 3,5år...hemma... Finns vissa jag saknar mer än andra där, det finns ju varken någon Ann eller grabbarna här tyvärr.

Nu skall jag äta lite igen, (jag vill inte veta hur många kg jag gått upp i jul, haha). Ni får ha det så bra så blir det väl i Bollnäs jag skriver nästa gång...


RSS 2.0