Slut på semester..

Så var semestern slut för den här gången då. Sista veckan var riktigt najs. Åkte ner till Borås på tisdagen där vi åkte direkt på grillfest. Trevligt folk, god mat och vin, vad mer kan jag begära?!:) På onsdagen var det finväder så blev både bad och sol och lite annat skoj. Även torsdagen innehöll bad och sol, också en lunch på stan och en tur till Knallerian. Tänk om jag hade vetat att Helena jobbar där. Riktigt illa att jag fick reda på det först i efterhand... Men men.. Nu vet jag ju om det till jag flyttar ner till Trollhättan i alla fall så då måste vi ju ses. Hur länge som helst sedan jag såg henne...

På kvällen var det grillfest igen i alla fall med bad i bubbelpool som var riktigt skönt också. Sedan kan ju diskuteras hur smart det var av mig att "duscha" i strålarna efter jag hade varit in och duschat och satt på mig kläder...haha.. Det var fyra riktigt trevliga dagar i alla fall. En perfekt avslutning på semestern helt enkelt..:)

Ikväll var vi och tå på TakeOff, jag åt Oxfilé Provencale och Cheesecake till efterrätt, grymt mätt nu...:)

I helgen blir det Linköping i alla fall...Ska bli riktigt skoj. Ska nog gå och sova snart för grymt trött efter att ha klivit upp 5 några dagar på raken nu..


Grym helg..

Har varit en riktigt bra helg med massa bra musik. Helgens höjdpunkt musikmässigt var i alla fall Alice Cooper och Poison, inte så förvånande med tanke på att jag verkligen älskar den låten..:) Europe och Final Countdown var en annan favorit.. Hur som helst riktigt bra musik hela helgen och god mat, för det är ju också väldigt viktigt, haha..

Tänkte lägga in lite bilder från Coopers framträdande men bildfunktionen verkar inte vilja fungera just nu så det får väl bli i nästa inlägg då...

Jag och Linda var ner en sväng på brännbollsyran och tittade på dagen på lördagen också. Massa folk som vanligt, träffade dock inte överdrivit många som jag känner, eller så är det kanske så att jag inte känner så många här längre?!..:)

Igårkväll var vi lite hurtigare, jag och Linda, och tog oss en promenad runt Långnäs och genom stan. Blev ungefär 7 km iaf, duktiga är vi.. Sedan var jag på gymet i lördags och ute och sprang med Sara i fredags å körde axlar å mage. Så jag har varit riktigt duktig och ambitiös nu ett par dagar..:)

Idag står det också en del saker på schemat. Ska masa i mig lite frukost och göra mig klar, sedan ska jag köpa kyckling så att jag kan laga middag till hela familjen till mamma slutar ikväll. Också ska jag till kemtvätten med en klänning. Sedan ska jag träffa Sara och fika/luncha på stan med henne. Ikväll ska helst gymet hinnas med också men det är bara om jag har tid, sånt som märks.. Jag borde definitivt ta tag i packandet också med tanke på att jag åker imorgonförmiddag.. Frågan var bara vad jag ska ha med mig?! Men det löser sig, jag hoppas på bra väder där nere iaf.. Om inte annat så kommer det ju vara riktigt trevlgit sällskap iaf..:)

Nej nu ska jag rappa på om jag ska hinna allt idag...

Rockweekend i full gång..

Jag klarade inte av att hålla mig borta därifrån igår heller med tanke på alla bra band som spelade.. Därför åkte jag hem och bytte om och käkade lite efter travet sedan direkt iväg till Kilafors. Mustasch, Helloween och Europe hade riktigt bra spelningar alla tre och nu ser jag fram emot Thin Lizzy och framförallt Alice Cooper ikväll..:) Bara han spelar Poison ikväll så kommer jag lätt vara totalnöjd ikväll med...haha..

Sov ganska länge idag eftersom jag inte kom hem förrän kring tre inatt, skönt..:) Gjorde inget heller för dåligt väder ute iaf..:( Ska väl sätta igång och städa här hemma nu snart tänkte jag. Blev aldrig gjort igår för då var jag ut och sprang med Sara sedan dammsög och torkade jag ur pappas bil innan jag drog till travet och sedan var det som sagt Kilafors som gällde.

Hade ju funderingar på att dra till gymet också men i så fall är det på tiden att röra på sig för de stänger 13. Hur som helst ska jag masa mig härifrån om jag ska få något alls gjort..:)

Fixat lägenhet...

Nu är det klart med lägenhet i Trollhättan också. Inflyttning först den första september dock och vi behöver ju flytta ner redan till den 25 augusti men förhoppningsvis löser det sig så vi får flytta in en vecka tidigare. Annars får det bli hotell den veckan då..

Semestern i Göteborg är avklarad också. Blev som vanligt en hel del shoppande även om jag inte hittade jättemycket. Jag köpte iaf ett par jeans, ett par skor, en handväska, lite tröjjor, nya kokböcker och drinkböcker också en massa annat smått å gott..

Idag klev jag upp och åt lite frukost och gick ut i solen en liten stund medan jag väntade på Sara. När hon kom tog vi en promenad till slingan för att springa lite, vi jobbar hårt på att göra det till en vana..:) När jag kom hem var det sol en liten stund till så jag passade på att sitta ute en stund innan jag gick in och duschade och åkte ner på stan. Hämtade ut mitt armband som spännet bara gick upp på hela tiden. Nu har Tobias iaf lagat det så nu sitter det fast igen. Så nu väntar jag bara på de andra två berlockerna som jag har beställt också så är mitt armband komplett för den här gången..:)

Imorrn ska jag och Sara ut och springa en sväng igen har vi sagt och på eftermiddagen jobbar jag på travet. Har lovat mamma att städa lite här hemma också så lär inte behöva fundera speciellt mycket över vad jag ska roa mig med imorgon. I helgen är det ju både Brännbollsyra och Rockweekend också så lär väl bli en sväng dit också är tanken.

Jag hade velat vara till gymet en sväng också, men nu börjar det bli försent för de stänger ju redan klockan 20 nu under sommaren. Så det får jag väl spara till på lördag då. Inte hela världen egentligen för jag kommer upp i tillräckligt antal pass den här veckan ändå för att hinna köra igenom hela kroppen.

Nej fixa med lite annat ett tag kanske. Och till Jennie, självklart lovar jag att komma och hälsa på dig..:)

Dags för en uppdatering kanske..

Nu har det återigen gått två veckor sedan jag skrev här sist då. Jaja har hänt en del sedan sist igen iaf. Har fått exjobbet klart, det blir Volvo Aero. Detta innebär att flyttlasset går till Trolhättan om sex veckor och fem dagar, förutsatt att vi har fått tag i en lägenhet fram till dess. Så den här gången bär flyttlasset av 50 mil söderut istället för 70 mil norrut som sist. I och med denna flytt är det nog även sista sommaren jag bor i Bollnäs.

Ska bli riktigt kul att få se en ny stad iaf. Också skadar det ju inte alls att det bara tar en timme till både Göteborg och Borås därifrån. Det gillar jag..:) Därför ska jag uppfylla en av mina "saker att göra innan jag dör" medan jag bor i Trollhättan också. För Lisebergs julmarknad är ju bara ett måste att någon gång besöka..:)

I helgen var Carro hemma så var dit i Lördags så fick hon äntligen sin födelsedagspresent också, bättre sent än aldrig..:) Alltid lika trevligt att träffas även om det blir på tok för sällan nu för tiden. Igår jagade jag med syrran som sällskap till byn för att se på Sex and the city filmen. Tycker man att serien är bra så var lätt filmen det med..:)

Idag har jag gått på stan, shoppat upp lite presentkort jag fick i julklapp, ställt om glasögonen också har jag gått i lite klädaffärer med mamma. Sedan jag kom hem har jag packat allt inför Göteborgsresan. Nu blir det iväg å äta mat med hela familjen på Take Off sedan tänkte jag hinna med gymet också innan det är dags för att sova.

RSS 2.0