Var det midsommar?!

Den missade i alla fall jag.. Jag gick och frös och svettades om varannat på jobbet på onsdagen och när jag väl kom hem på eftermiddagen lade jag mig i soffan och reste mig bara för att gå direkt till sängen. På torsdagen tog jag mig inte upp över huvud taget. Vaknade ett par gånger av att telefonen ringde annars sov jag i stort sett hela dagen. Fick i mig en pinnglass och en hårdmacka sen blev det bara vatten för min del.

På fredagen var jag inte mycket bättre, förflyttade mig till mammas säng (mycket skönare än min, haha) sedan låg jag där och sov mestadels. Var vaken lite mer än på torsdagen i alla fall. Mamma var upp med små portioner med mat några gånger också så fick i mig lite mer under dagen i alla fall. Pappa kom upp med en liten bit tårta också. Mådde grymt illa efter att ha ätit den men det var det nästan värt...haha...

På lördagen mådde jag lite bättre, sov en hel del men låg större delen av dagen och läste. Sedan är en sak helt säker. Jag har världens bästa kompis. Carro är bara helt underbar. När jag ligger där ensam och sjuk på midsommar så kommer hon förbi med en stor påse godis och en tidning, kan man ha en bättre kompis än så?! En sak är säker, du är ovärderlig gumman... Hoppas du alltid kommer ihåg hur mycket du betyder för mig!

På lördagkväll masade jag mig ner och kollade på film med mamma och pappa och på söndagen tvingade jag mig själv upp ur sängen. Var finväder ute men riktigt så frisk var jag inte så jag höll mig inne förutom en liten stund då jag satt ute på bron i skuggan och läste.

Idag har jag varit på jobbet i alla fall. Så nu rullar jobbandet på den här veckan och nästa vecka sedan är det semester i tre veckor..:) Teliajobbet är klart och inskickat nu också och C-uppsatsen är helt godkänd och inlämnad för registrering, det går med andra ord åt rätt riktning i alla fall..:)

Det finns någon som är väldigt saknad hela tiden, just nu känns det dock lite extra...

Jobbar, jobbar och äter, sover och jobbar lite till..

Rubriken säger nog ganska bra vad jag har haft för mig sedan förra måndagen. Började på AQ då, ganska lugn första vecka eftersom vi väntar på grejjer vi behöver som så klart är försenade. Det ryktas dock om att det ska bli mycket att göra så fort alla grejjer har kommit och chefen har redan varit ut och berättat för mig att jag gärna får jobba över sedan när det kommer igång ordentligt ifall jag vill tjäna lite extra. Så blir det en regnig sommar så kan jag ju alltid jobba lite extra istället..:)

Sedan var det årets första travdag för mig i söndags. Gick hur bra som helst och hade ingenting jag funderade över, det där jobbet börjar sitta i benmärgen tror jag. Jag håller fortfarande fast vid att det är ett roligt sätt att tjäna lite extra pengar på iaf..

Sedan har jag jobbat extra åt Telia senaste veckan också, utvärderat och fotograferat 40 platser i Bollnäs som sedan ska skickas till Telia så de får avgöra om och vart de vill placera surfzoner i Bollnäs. SÅ blivit en hel del jobbande på slutet som sagt men det är kul att ha något att göra också. Har även lovat pappa att fixa iordning lite på nya kontoret, det får jag nog ta tag i nästa vecka helt enkelt..:)

I helgen blev det mest jobb med andra ord. Sedan på fredagen var jag och mamma på tjejmässan. Jag ställde mig på vågen för att mäta kroppsmassan, intressant att se. Skrev ner värdena i alla fall för det kan ju vara roligt att jämföra om jag någon gång stället mig på en sådan igen.. Annars hände det inte speciellt mycket i helgen. Pratade i telefon på söndagen lite bara, alltid lika trevligt..:D

På torsdagen bär det av mot Ann i Norrköping. Fortsätta traditionen med midsommar där. Kommer bli riktigt trevligt i år med hoppas jag..:)

Nähä gå och sova snart kanske för jag hade funderingar på att börja jobba lite tidigare imorrn så jag får ihop tiden jag behöver för att gå tidigare på torsdag.

Men ni får ha det så bra!

Bollnäs...

Nu har jag följt efter mitt flyttlass till Bollnäs också då. Eftersom jag återigen inte har skrivit på en vecka så får ni väl en resumé av veckan då:

Måndag:
Var jag och Louise huvudopponenter med uppsatsen och sedan var det bara hem och flyttstäda det sista som gällde. Alla matvaror som fanns kvar i lägenheten samlade jag ihop och gick över till Kim och Rickard med. Det är tur att grabbarna tar hand om mina sopor...;)

Tisdag:
Efter en sista natt i lägenheten (som försvann alldeles för fort) klev jag upp och duschade och packade ihop det sista. Halv tio var det dags för besiktning av lägenheten. Vaktmästaren vaknade nog på fel sida för var jäkligt petig. Hur som helst så lämnade jag ifrån mig nycklarna till lägenheten vid halv tolv sedan gick jag över och våldgästade Kim och Rickard eftersom jag inte hade någon egen lägenhet att vara i fram till det var dags att åka till flyget. Efter en sista timme med grabbarna och ett alldeles för snabbt avsked tog jag taxin till Kallax och sedan flyget mot Sthlm för att fortsätta med tåget upp till Bollnäs.

Onsdag:
Caroline tog studenten så efter att ha klivit upp tidigt för att göra de sista tabellerna till uppsatsen var det full fart som gällde. Jag hoppade in i duschen och åkte sedan ned på stan för att fixa till syrrans skylt, springa in på systemet, köpa ros åt syster och hämta tårtorna på konditoriet. Jag hade även fått i uppdrag att köpa en somrig kortärmad skjorta till pappa som han kunde ha på sig under dagen. Ganska lätt löst när jag är i Bollnäs för har i stort sett bara Dressman att välja att gå till. Hittade en ljusgul fin skjorta som det blev i alla fall. Expediten tyckte att jag var en snäll flickvän som köpte skjorta till min pojkvän och undrade om han inte behövde nya underkläder också. Jag kom fram till att eftersom det var min pappa och inte någon pojkvän som skulle ha skjortan så fick han själv handla underkläder om han behövde några.

Sedan var det snabbt hem och byta om som gällde för att fortsätta till skolan och se Caroline och hennes skolkamrater springa ut. Efter att ha varit först där och knäppt en massa kort och sedan på Ohnbacken (eller Onbacken?!) begav jag och pappa oss iväg för att hämta maten och sedan var hela släkten hit hem för att äta mat och tårta och fira Caroline. Blev en lång men riktigt trevlig dag..:) Bortskämd som jag är fick jag examenspresent av både Alftagänget och av Anna-Lisa också. Det var ju ändå inte min examensdag. Fick en kokbok som verkar väldigt bra i alla fall, en fin spegel också presentkort på Åhléns så nu funderar jag på att slå till på de glasen jag har tittat på där..:)

Torsdag:
Jag började med att plugga hela förmiddagen för att sedan skriva ut papperna och dubbelkolla allt ute i solen. Jag kunde ju inte gärna sitta inne i det fina vädret. Var även iväg och jobbade lite åt pappa vilket resulterade i att han bjöd på mjukglass påvägen hem..:) Sedan hörde Linda av sig och undrade om jag ville åka och bada så då åkte vi till Karlslund där jag tog årets första dopp. Var riktigt trevligt att träffa Linda så det här får vi göra om fler gånger bara vädret tillåter och det hoppas vi ju..:) Sedan jag kom hem var det plugg som gällde i stort sett hela dagen.

Fredag:
Jag klev upp tidigt för att börja packa upp i alla fall min resväska och lådan som jag hade skickat i måndags med bussgods. Saker överallt och ingen aning om hur jag ska få plats här i sommar. Som mamma sa får jag nog stå ut med att bo i lite av en packsäck i sommar. Så går det när man mellanlandar någonstans utan en egen lägenhet..:) Sedan var det plugga som gällde igen.

Lördag:
Igår var det kanonväder så efter att ha suttit inne och pluggat det jag måste göra vid datorn så tog jag med papperna ut och började korrekturläsa rapporten ute i solen. Sedan blev det mest plugga och lite uppackade hela dagen. Igårkväll blev det en sväng till Max också där på kvällskvisten när jag och mamma började bli lite hungriga..:)

Söndag:
Idag har jag utnyttjat det fina vädret fullt ut. Eller nästan i alla fall. Jag gick ut vid halv elva i förmiddags och sedan har jag hållt mig ute till 15-16 någon gång när jag gick in för att äta och fixa med annat. Hur skönt som helst att unna sig några timmar ledigt. För nu när jag äntligen börjar se slutet på uppsatsen så är det dags att börja jobba imorgon.

Nu har ni fått ett mycket längre inlägg än ni säkert orkar läsa så jag avslutar med lite bilder från systers student innan jag ska ta min bok och lägga mig.


Både jag och syster i våra examensmössor. Vi måste ju ställa upp för fotografens skull..;)


Julgra..;) Förlåt, syster med massa blommor å presenter..:)


Syster med sin skylt upe på Ohnbacken (Onbacken?!)..

RSS 2.0