Sprungit ärenden

Idag känns det som jag hittills bara har sprungit en massa ärenden. Klev upp halv 8 och åt frukost och gjorde mig klar för att skjutsa mamma till jobbet. Stannade och handla lite småsaker påvägen också. Efter det åkte jag hem och packade upp matvarorna, kollade mailen och ringde angående en faktura som blivit fel. Efter det var det dags att åka ut igen. Till apoteket och handla en massa nödvändigt och sedan in på banken för att fixa lite ärenden. Fortsatte från stan och till farmor för att lämna en tidning till henne. Blev väl kvar där i en halvtimme innan jag åkte hem och nu har jag slängt ihop en tigerkaka som står i ugnen. Min kusin Anna hade gjort en som vi åt av i helgen. Grymt god så nu gjorde jag en att ha med i helgen också. Hoppas den blir lika god bara...:)

Nu ska jag packa lite och ha mig. Vattna blommor och dammsuga bör också hinnas med innan vi ska åka. Har jag tur får jag kanske en liten stund i solen efter det så att jag hinner läsa ut min bok... Underbart väder idag med....:)




Böcker och sol

Precis när jag tänkte gå ut och sätta mig i solen så ringde pappa och sa att vi skulle åka och hämta bilen som varit på lagning. Så var bara att klä på sig och bege sig iväg. När jag ändå var ute så passade jag på att hämta ut ett paket som hade kommit också gick jag på biblioteket. Lånade två av böckerna jag hade fått tips om också en bok om förändringsarbete. Måste ju anstränga gärna litegrann nu när jag bara går hemma iaf...:)

Sedan åkte jag och hämtade mamma på hennes lunch så handlade vi till helgen. Efter det åkte jag hem med maten. Var lättare sagt än gjort att få in den i vårt proppfyllda kylskåp. Sedan fick jag äntligen gå ut i solen. Satt mig i en solstol och läste i min bok. Så nu är det bara hundra sidor kvar. Kanske hinner läsa ut den imorgon om jag har tur... Så kan jag släpa med mig lite nya i helgen istället.. Satt och solade i uppkavlade mysbyxor och BH, hur varmt och skönt som helst...:)

Försökte ladda upp lite bilder men ville inte fungera så får ta dem imorgon istället...

Solen

Det ser ut som att solen är påväg att spricka fram. Vore underbart. I så fall ska jag gå ut och ta vara på den kan jag lova. Ska söka ett par jobb som jag har hittat först bara. Tänkte plocka en jättebukett med vitsippor och sätta på kyrkogården men i så fall måste jag leta reda på en vettig burk att sätta dem i. Jag vet att de kommer dö väldigt snabbt när de står där men det blir ju fint för en liten stund iaf...:)

Hittade en bikini

Tro det eller ej men jag hittade faktiskt en bikini. Är typ turkosfärgad så kan nog bli riktigt snyggt när jag har blivit lite brun. Har sett en riktigt fin inne hos Sara också. Överdelen satt jättebra men nederdelen var på gränsen till för stor i minsta storleken. Som det är nu skulle det funka men frågan är ju hur det blir när trosorna blir blöta. Det kan ju hända att de töjjer på sig då. Inte så kul kanske. Tåls att fundera ett tag till på. Velar jag tillräckligt länge hinner de väl ta slut men jag har ju kanske bikinis så jag klarar mig iaf nu när jag har köpt en ny som jag kan ha på stranden. Här hemma på gräsmattan blir det oftast något axelbandslöst bara för att slippa ha allt för mycket vita ränder.

Idag har det varit fullt upp hela dagen och jag har en känsla av att det kan bli det imorgon med. Ska hinna med att putsa resten av fönstren på nedervåningen hade jag tänkt också ska jag på gymet och köra ett triceps och axelpass. Tänkte även hinna in på biblioteket och låna lite böcker inför helgen. Det sägs att det ska bli regn och i så fall får jag väl sitta inne och läsa. Blir det sol kan jag ju alltid sitta ute i en solstol och läsa också...;)

Nu blir det sängen iaf så jag är pigg och orkar med allt jag ska göra imorgon.

Fönsterputsning och sommarens bikini

Nu på morgonen/förmiddagen har jag deklarerat, betalat räkningar, uppdaterat mig på jobbfronten, sökt ett jobb och putsat fönstren vid altan och balkongen. Bara resten av fönstren kvar nu...;)

Har regnat inatt men nu börjar det klarna upp och bli riktigt blått igen. Är nog riktigt bra för marken för var så torrt innan så lite vatten borde göra så att det grönskar ännu fortare...:) Tänkte ta mig ner på stan nu och kolla om jag kan hitta en ny bikini inför sommaren. Måste göra mig klar och åka snart iag för halv tre ska jag vara hemma igen och hjälpa pappa att lasta elskrot. Det är jäktigt att vara arbetslös...haha...

Sedan får vi se vad det blir efter det. Håller vädret i sig skulle jag kunna tänka mig att sätta mig med min bok i en solstol. Har ju inte haft tid att läsa på länge nu igen och vill ju komma igenom boken någon gång..:) Nu blir det stan en sväng iaf.. hej hej...

Helgens aktiviteter och fynd

I lördags var hjälptes vi då åt allihopa att städa ur ladan. Kan lova att det var hur dammigt som helst. Jag kände av allergiska besvär i halsen som bara den och även under dagen. Detta trots en tredubbel dos av allergitabletter. Jag fick till och med eksem vid handlederna och armvecken. Det ska tilläggas att jag aldrig har haft eksem i hela mitt liv. Ett starkt tecken på att det nog fanns en hel del smuts på alla saker vi kastade. Nu är det iaf riktigt rent och fint där..:)

Mitt fynd som jag nämnde i lördagskväll var en blomhylla som jag tyckte var riktigt fin. Eller har potential till att kunna bli fin iaf...:) När jag hittade den så bestod den av ett lager smuts och var lite ostabil. Tvättade dock den igår så nu är den iaf ren. Måste sätta ett par pinnar på baksidan för att stabilisera upp den också skrapa och måla den så kan jag ha massa fina blommor på den efter det. Bild kommer när den är iordninggjord..:) Blev kvar och höll på med ladan hela dagen så när vi kom hem var det ingen som orkade laga mat så åkte och köpte pizza istället. Var riktigt skönt att komma hem och duscha iaf. Vattnet som rann av mig var inte genomskinligt utan snarare grå-brunt till en början. Med andra ord var jag själv också ganska smutsig...haha... Blev en lugn kväll framför tv'en och gick och lade mig tidigt.

På söndagen klev jag upp och åkte upp till huset med mamma och pappa. De skulle städa och jag satt igång med krattningen som jag hade tagit på mig. Hann med ungefär hälften igår iaf. Vid lunchtid efter 3.5 timmes konstant krattning var jag trött i armarna och hungrig så då gav jag upp och åkte hem med mamma och pappa och åt lunch istället. Blev pastasallad ute i solen. Det kallar jag för sommarkänsla. Var ju bara för skönt ute, riktigt sommarväder..:)

Efter lunchen fick jag ett ryck och tog fram alla trädgårdsmöbler och tvättade av dem. Detta insåg jag innebar 5 bord också massa stolar till varje bord. Så blev en hel del tvättande men nu är det klart iaf. Tog även ut lite blomkrukor så nu är det bara lite blommor som ska planteras så är det sommar på riktigt sedan...

När jag var klar ute så närmade sig klockan 16 och jag kände att det fick räcka med utesysslor för dagen. Därför gick jag in och dammtorkade och pustade alla speglar på nedervåningen. Pausade och åt middag innan jag dammsög och torkade golven. Så nu är det rent och fint inne också...:) Efter det blev det snabbt iväg för att cykla med Sara och när jag kom hem åt jag lite. duschade och slappade framför tv'en innan jag somnade.

Appråpå sommarvärmen så är det ju helt  underbart ute nu. Börjar få lite färg också. Inte så jättekonstigt med tanke på att jag varit ute och krattat en hel del kanske..:) Vitsipporna blommor för fullt överallt och träden börjar slå ut. Känns så grymt skönt när allting börjar skifta i grönt. Nu är inte sommaren långt borta..:) Idag är det mulet men är ändå 22 grader varmt ute. Har sovit med fönstret öppet de två senaste nätterna och det blir ju så mycket skönare luft i sovrummet då också...:)

Veckans träning vecka 17

Den finner ni nu på http://metrobloggen.se/vagenmottjejklassikern

Ska upp tidigt imorgon med så får bli ett inlägg imorgon om helgens händelser istället. Jag vet att jag har varit tråkig i helgen med att uppdatera men har haft så mycket för mig så det har inte funnits någon tid....

Tanken som räknas

Det sägs ju att det är tanken som räknas. Det får jag nog hålla på just nu. Hade tänkt skriva ett långt inlägg om dagens tömning av ladan och ett fint fynd jag gjorde som jag ska fixa till. Halsen mår dock sådär efter allt damm idag så orkar verkligen inte skriva nu. Ska koncentrera mig på att andas istället och titta på Robinson. Mår jag bättre senare så kanske det kommer ett inlägg då annars får ni ha tålamod till imorgon...

Träning och sommarvärme

Även idag blev det lunch ute. Idag har det varit 20 grader i skuggan så känns verkligen att våren är här och förhoppningsvis sommaren på gång. Jag vet att jag förr om åren har legat i bikini på gräsmattan i mitten av maj så jag hoppas att det går även i år..:)

Efter lunchen blev det löpning med Sara, sedan en promenad ner på stan och gymet. Det får ni dock läsa mer om på den andra bloggen..

När jag kom hem satt jag mig på altan och läste Kicks tidning som hade kommit och varvade ner lite innan jag hoppade in i duschen. Sedan blev det middag, blodpudding och bacon med keso och lingonsylt. Kanske inte världens finaste fredagsmat men det går snabbt att göra och är gott..:) Nu ikväll har vi kollat på frågeprogram på tv och ätit popcorn och nu har jag precis ätit världens största biskvie och kollar på Berg flyttar in. Hon är ju hos Lill-Babs i Järvsö så måste ju kolla då...:)

Imorgon ska vi tömma lada så blir att kliva upp tidigt och äta en stadig frukost... Kan behövas om vi ska orka med hela dagen...


Bokutmaning

Hittade den här bokutmaningen hos Spessartin och bokmal som jag är måste jag ju göra den..:)

1. Vilka författare köper du alltid i inbundet (dvs, snabbt efter boken kommit ut)?

Liza Marklund, Camilla Läckberg och Marian Keyes är exempel på böcker som jag köper så. Annars brukar jag försöka hålla mig till böckerna har kommit ut i pocket...


2. Vilka författare har du flest böcker av i bokhyllan?

Liza Marklund, Camilla Läckberg, Marian Keyes och sedan har jag mycket av de övriga svenska deckarförfattarna. Finns även en del från Denise Rudberg. FInns massa böcker i min bokhylla (läs i mina flyttkartonger) så vet inte allt jag har riktigt...

3. Vilken var den senaste boken någon tipsade dig om, och vad tyckte du om tipset?

Fick en massa tips av Spessartin tidigare men har tyvärr inte hunnit ta tag i dem ännu.


4. Vilken var den senaste boken du gav bort? Mottagande?

Jag gav Carro en del böcker i julklapp som var skrivna av Denise Rudberg.

5. Har du några biblioteksreservationer just nu?

Nä, men jag har tänkt gå ner dit nu inför sommaren och låna lite så jag slipper lägga ut en förmögenhet på att köpa böcker.

6. Vilken bok/böcker läser du just nu?


Madame Terror av jan Guillou

Ny träningsblogg

Eftersom jag känner att det börjar bli en hel den träningsskrivande här som en del kanske inte är intresserade av så har jag valt att göra en ny blogg som endast tar upp min träning och då framförallt resan mot att genomföra Tjejklassikern. Är ni fortsatt intresserad av min träning (både inför klassikern och min styrketräning) så är ni välkomna att titta in på:

http://www.metrobloggen.se/vagenmottjejklassikern

Sommaren är på gång

Sommarvädret har börjat komma litegrann nu. Var 17 grader i skuggan idag, hur skönt som helst. Gick ut och krattade klart på gräsmattan på skogstomten och bakom långsidan på huset så nu är hela hustomten färdig och även gräsdelen på skogstomten som sitter ihop med hustomten. Bara gräsdelen som är ner mot vägen på skogstomten kvar och det är inte alls mycket. Dock har det legat en stor snöhög där hela vintern så hade inte torkat upp så bra ännu. I brist på andra bilder så får ni väl se dagens krattning då...*ler*

Här kommer en före- och en efterbild på en del av gräsplätten på skogstomten. En massa löv från början och sedan en stor hög att skyffla bort. Blev tre fulla skottkärror innan hela var väck...

  

Bakom långsidan på huset har grannarna (eller de som bodde i huset innan de som bor där nu) gjort en pilhäck som tappade löven så sent att de aldrig blev uppkrattade alls ifjol. Därför var det extra mycket där nu i vår...

  

Efter krattningen var det dags för lunch som jag avnjöt i solen på altan. Lutade mig bakåt och skulle sola en stund efteråt och somnade i en halvtimme. Kroppen behöver vila för att bygga muskler så känns som att den helt klar var värd det. Efteråt så tog jag cykeln till farmor. Blev lite mjukare iaf. Som tur är så är det inte mer än 1.5km dit. För något länge cykelpass hade jag inte orkat med idag....hehe... Har stretchat en del idag iaf så jag hoppas det känns lite bättre imorgon...

Kräftsoppa med quesadilla

Här kommer receptet på middagen sedan igår. Receptet fick jag från en av "Halv åtta hos mig"-programmet. (Eller heter  hos dig?!). Ska vara en förrätt för fyra personer men vi åt då middag på den tre personer igår och har kvar hälften till idag. Dock ska tilläggas att jag gjorde en hel varsin quesadilla åt oss istället för en att dela på. Så att det iaf blev lite mer att äta...:) Jag tog tyvärr ingen bild på maten.. Gott var det iaf även om soppan är väldigt mastig.

Ingredienser

1 st schalottenlök
2 st morötter
2 msk mjöl
1 l vatten
2 msk fiskbuljong (alt tärning)
400 g kräftost (mjukost)
1 burk kräftstjärtar
2 dl crème fraiche
dill, hackad
cayennepeppar
salt + ev konjak

Quesadilla med Västerbottenost
2 st tortillabröd
2 dl riven Västerbottenost (jag valde att bara skära vanliga skivor av osten, 2 dl kändes lite väl mycket på en)


Gör så här

1. Soppa: Grovriv morötterna och skala och hacka schottenlöken.
Fräs morötter och schalottenlök i smör. Strö över mjöl. Späd med vatten.
Tillsätt fiskbuljongen, låt puttra i cirka 10 min. Tillsätt ost, crème fraiche och dill. Låt sjuda i cirka 5 min.
Mixa ingredienserna med stavmixer.
Smaka av med cayennepeppar, salt och eventuellt några droppar konjak.
Tillsätt lite nyhackad dill i soppan. Plocka undan 12 kräftstjärtar och grovhacka resten.

2. Quesadilla: Lägg i ett bröd i varm stekpanna. Fördela osten på brödet. Låt smälta ner. Lägg över det andra brödet. Stek på båda sidor. Tag upp och skär i 8 trekanter. Servera varma till soppan

3.
Vid serveringen läggs grovhackade kräftstjärtar i soppskålar. Häng 3 kräftstjärtar på kanten som dekoration. Slå över het soppa i skålen. Servera med quesadillabröd.


Aj, aj, aj...

Det är lättaste sättet att beskriva hur mina ben känns idag. Sara tyckte vi skulle springa ikväll men jag känner att mina ben måste få vila en dag nu om vi skulle köra imorgon också. Benpass på tisdagen och cyklingen igår har brytit ner mina muskler i benen något grymt så får helt enkelt bara bli lite promenad idag för att få upp blodcirkulationen i dem. På schemat styrkemässigt idag står triceps och axlar. Får se hur kroppen känns i övrigt om några timmar när jag kommit igång bättre. Det är ju ett pass som går fort att genomföra så en promenad ner, köra passet och en promenad hem skulle ju kanske inte sitta fel...

Jag har precis uppdaterat mig på jobbfronten så nu ska jag gå ut och njuta av det underbara vädret som har kommit hit och förhoppningsvis har tänkt stanna över helgen fast med varmare temperatur...:)

Så här blå och fin är himlen nu:

38.6 km på cykeln

Nu är första cykelturen inför Tjejvättern genomförd. Det blev 38.6 km på 1h och 54 min. Känns riktigt bra med tanke på att det var första gången vi var ut. Första tre milen rullade på riktigt bra. Efter tre mil brände det dock riktigt bra i benen och då cyklade jag nog mer på vilja än någonting annat. Grymt skönt var det iaf...:) Hann bli nollgradigt medan vi var ute så blev kallt där ett tag men nu har jag hunnit med en varm dusch och klätt mig varmt så nu ska jag uppdatera mig på lite bloggar och sedan får det nog bli sängen...

Idag var jag som sagt och tvättade bilen så medan de tvättade den så passade jag på att gå och handla lite på Hemköp. När bilen var klar åkte jag ner till Sara och köpte mig en cykelhjälm så att jag minimerar risken för att slå mig illa när jag är ute och cyklar. Sedan var det dags att hämta upp mamma och handla lite saker till farmor också blev jag bjuden på lunch också, mums mums...:) Mamma skjutsade hem mig så att hon skulle ha bilen själv till hon slutade och jag åkte hem och krattade. Nu är det bara gräsmattan som hör till skogstomten kvar också bakom huset men det är inte så mycket så jag hoppas hinna klart det imorgon. Är även en gräsplätt på skogstomten ner mot vägen men där är det fortfarande för blött för att det ska gå att kratta.

Gick in och förhackade och förbredde lite inför middagen medan jag väntade på att pappa skulle sluta jobba för då åkte vi och lassade ett till släp med ved och sedan hem för att stapla det också upp igen och lassa ett till släp. Jag var dock bara med och staplade halva den vagnen sedan gick jag in och gjorde middag. Vad det blev får ni receps på imorgon för är alldeles för trött just nu...

Efter det blev det då cykelturen och sedan har jag inte hunnit så mycket mer. En sak är iaf säker och det är att jag kommer somna ovaggad ikväll...:)

Fixat och nu dags för att åka

Sedan förra inlägget har jag varit ute och förflyttat ungefär en kubik ved från en pall till en annan. Så går det när man inser att pallen borde ha stått någon annanstans och inte har någon pallyft...:) Efter det passade jag på att kratta även där bakom så nu är det fint där med...

Har hunnit med en dusch och klätt mig så nu ska jag åka och tvätta bilen och handla lite inför kvällens middag. Blir bara en soppa men den verkade så god så måste prova den. Är den god så dyker receptet upp här ikväll.... Ska även hämta mamma på hennes lunch och åka och köpa lite saker med henne också ska jag titta in till Sara och kolla om hon har fått in någon sjysst cykelhjälm så att jag kan skydda min lilla hjärna ikväll när vi cyklar. Hinner jag ska jag nog testa en bikini jag såg härromdagen också men får se vad klockan blir...

Träningsvärk som inte är av denna värld...

Träningsvärken i rumpan började redan komma igårkväll så anade att det skulle bli något i hästväg. Imorse när jag vaknade så insåg jag att den verkligen var i hästväg. Det dunkar och ömmar i hela gluteus maximus så mycket att det gör ONT varje gång jag tar ett steg. Hur musklerna ska klara av att cykla ikväll kan bli väldigt intressant. En sak är säker, jag behöver mjuka upp de under dagen. Så får bli lite promenerande och stretchande så är jag förhoppnings fit for fight ikväll igen...:) Känns förhoppningsvis lite bättre imorgon om vi cyklar ikväll och sedan stretchar bra iaf....


Någn bild på min rumpa får ni inte men kan ju slänga upp en bild på själva muskeln som jag har sådan fruktansvärd värk i iaf....:)

Dålig på bilder

Vet att jag har varit jättedålig på att lägga ut bilder de senaste dagarna. Har dock inte haft någon kamera med mig. Så lovar att jag ska bättra mig med det så att ni inte bara behöver läsa massa tråkiga texter....

Så länge så avslutar jag och säger godnatt med en bild från Thailand...:) Dit ska jag drömma mig inatt. Till värmen, solen och havet...



Ingen "tjejig" Anki idag e

De som i vanliga fall beskriver mig som "tjejig" (jo, det finns faktiskt ett flertal) skulle nog inte ha känt igen mig om de hade mött mig igår och idag.. Osminkad med håret i en slarvig tofs under kepsen också jobbarbyxor som blev smutsigare för varje minut som gick... Inte direkt så som jag går på stan i vanliga fall kanske...

För att börja från början så var jag ute och kratta igår när pappa ringde och undra om jag kunde hjälpa honom att lasta massa element som skulle upp på skroten. Han hade bitit av en framtand och hade därmed fått ett förskjutet tidsschema som han inte hade räknat med så han tänkte att det gick fortare att bli klar om jag hjälpte till. Så efter att ha åkt och pumpat däcken till släpvagnen åkte vi och hämtade massa element från ett hus där de hade satt in nya i samtliga rum. Efter det fortsatte vi hem hit för att plocka upp de gamla elementen som låg här och sedan hade vi en riktigt full släpvagn så då blev det sopstationen. Efter det åkte vi till ett stort bygge där de är och jobbar just nu för att hämta upp en massa kabelskrot. Fortsatte hem hit med den och lastade av det för att sedan åka vidare och hämta en till släpvagn med elskrot också upp till soptippen en andra gång. Påvägen hem därifrån åkte vi förbi mamma för jag skulle in och hämta lite grejjer av henne. Hennes arbetskamrater kände inte igen mig i mina kläder och mammas kommentar var "Vad smutsig du är!" Hon är nog inte heller van att se mig sådan allt för ofta...;) Efter det skjutsade pappa hem mig iaf så jag åt en sen lunch och cyklade sedan ner på stan. Också blev det ett bröst och bicepspass på gymet. Riktigt lyckat pass och jag fick verkligen bra kontakt. Känns idag att det var ett bra pass också för har redan grym träningsvärk. Vill nog inte veta hur den kommer kännas imorgon...;) Sedan var det bara hem och duscha och äta och sedan bege sig till travet där jag som jag tidigare skrev blev kvar enda till det var dags att sova...

Imorse klev jag upp och uppdaterade mig på nätet för att sedan gå ut och börja kratta. Kom dock inte så långt innan pappa ringde och undrade om jag kunde tänka mig att åka med honom och hämta mer kabelskrot. Efter att ha gjort det blev det också ett lass med plåt som vi åkte med till Stena. Efter det hem och äta lunch för att sedan gå ut och kratta en stund medan jag väntade på att gymet skulle öppna. Väl på gymet blev det ben och mage. Körde alla övningar som jag skrev tidigare plus några till så dagens övningar innan det var färdigt blev:

Ben:
* Bensträck
* Liggande lårcurl
* Benböj i smith
* Utfall i smith
* Vadpress
* Benpress

Mage:
* Crunches (raka och sneda)
* Hängande benlyft

Kan lova att mina ben skakade när jag cyklade hem..:) Hem och duschade och åt och sedan gick jag ut och krattade klart norrsidan och tog reda på en hel skottkärra med kottar från skogstomten som jag gick ner med till en kompost vid älven som hela gatan använder typ... Sedan åkte jag, mamma och pappa iväg och hämtade hem två stora släpvagnslass med ved. Först fick vi fylla hela släpvagnen, sedan hem och stapla allt på lastpallat också samma sak en gång till. Sedan hann jag och pappa med lite krattning och flytt av en hel bunt med pallkragar på det. Så nu har jag verkligen använt kroppen i två dagar, hur skönt som helst och det fortsätter nog imorgon också...:)

Gav upp vid 21 ikväll iaf och gick in och gjorde lite thé och mackor medan vi tittade på House.. Nu sitter jag här och läser lite bloggar och chattar lite på msn. Sedan blir det sova så att jag orkar med morgondagen också. Förutom fysiskt arbete här hemma så ska jag och Sara ut och cykelträna lite inför Tjejvättern imorgon också. Så sömnen känns väldigt viktig nu när jag tränar och står i som jag gör..:)

Ben, vader och mage

Har blivit en hel del jobb som har krävt en del styrka både igår och idag men jag ser ändå fram emot dagens pass på gymet. Blir ben, vader och mage som körs som pass 2. Blir iaf liggande lårcurl, benspark och benpress sedan får vi se om det blir lite knäböj också. Beror på hur det känns.

Eftersom jag har hjälpt pappa ett par timmar idag också så blev det inte lunch förrän alldeles nyss. Så nu ska jag gå ut och kratta lite tror jag medan jag väntar på att kunna åka på stan vid halv 3. Ska hämta ut papper på Försäkringsbolaget som hon skulle leta reda på åt mig till idag och sedan blir det gymet. Tjuvlånar mammas cykel fram och tillbaka så går det lite fortare också. För det ryktas om att vi ska lassa och förflytta ved ikväll så vill vara hemma i tid så jag hinner äta och så i lugn och ro.

Riktigt laddad för träningen iaf. Riktigt kul när man börjar märka resultat också. Känner att jag är mycket starkare nu än vad jag var efter Thailandsresan. Det känns jättebra.


 


Det händer faktiskt en massa

Blev aldrig något inlägg igår för var på travet så jag inte var hemma förrän framåt 23 och efter att ha suttit och pratat med pappa ett tag var det dags att gå och sova. Vilket innebar att jag aldrig hann starta datorn igårkväll.

Tänkte skriva lite mer men pappa kom precis in med ett anbud som jag ska skriva också har jag lite annat å fixa med så återkommer när jag får en stund över...


Fullt upp

Planerna idag gick inte riktigt som jag hade tänkt mig eftersom pappa kom hem och ville ha hjälp med en del saker som tog typ 2,5-3 timmar. Berättar dock mer senare. Sitter och äter min lunch nu (gissa om jag var hungrig som fick vänta till nu?!) och sedan ska jag ner på stan och fixa papper från länsförsäkringar åt syster och sedan fortsätta till gymet. Idag ska jag sätta igång med det nya träningsschemat som en vän gav mig. Får se hur det känns. Blir bröst, biceps och underarmar idag iaf. Kommer vara grymt ovant att inte köra triceps när jag är klar med bröst men men.. Jag hoppas det här schemat blir bra iaf. Är ju alltid kul att variera sig lite.

Har förmodligen lite småbråttom när jag kommer hem från gymet så skriver senare ikväll efter att jag slutat jobba istället...

Mera fint väder...

Vaknade vid 6 imorse och kunde inte somna om, riktigt illa. Tur att det finns folk som är vaken och kan roa mig vid den tiden iaf...*ler* Till slut somnade jag om och sov till 8 iaf. Är klarblå himmel idag och verkar i stort sett vara vindstilla också. Blir nog en riktigt härlig vårdag.

Jag har precis uppdaterat mig på jobbfronten och just nu sitter jag och byter virusprogram på kusins dator sedan är den färdig. Eller den är färdig här hemma iaf, resten måste jag fixa hos henne... Har även hunnit med att färga ögonbrynen, behövdes verkligen efter all sol som de har fått på sig den senaste veckan...:)

Nu ska jag gå ut och hänga lite tvätt och sedan ska jag nog gå ut och kratta lite i solen så fort jag är klar med datorn. Krattar jag ju så får jag ju röra på mig och blir därmed förhoppningsvis lite jämnare brun än vad jag är nu... Ska kanske hinna med en sväng på stan senare också. Tänkte att jag tar det på samma sväng som jag tar gymet...

Veckans träning v.16

Måndag
Vilodag

Tisdag
Längdskidåkning ~ 1 h

Onsdag
Promenad 5 km

Torsdag
Vilodag

Fredag
Vilodag

Lördag
Vilodag

Söndag
Springa drygt 6 km

Med andra ord en riktig vildovecka så nu till veckan kommer jag igen med grymt mycket energi. Ska klämmas in åtminstonde fyra pass på gymmet och två konditionspass. Ett yogapass på det skulle ju inte heller sitta fel... Hur den planeringen går återkommer jag med på söndag...:)

Installerar dator och krattat

Idag vaknade jag upp vid 8 så klev upp och åt frukost med mamma och pappa efter att pappa hade åkt och handlat nygräddat bröd. Mums mums...:) Efter det så städade jag badrummet uppe medan mamma städadade badrummet nere. Gick även ut och torkade av klädsträcket så att vi kunde hänga all dagens tvätt ute. Det luktar ju så mycket godare av tvätten när den får hänga ute och känns så mycket friskare tycker jag... Sedan får det plats mycket mer ute på sträcket än inne i torkskåpet också. Vilket verkligen behövdes idag eftersom vi körde sex maskiner och då körde jag ändå en igårkväll också.

Vid halv elva hördes jag och Sara och bestämde att vi skulle springa slingan vid henne. Så när mamma åkte för att handla så släppte hon av mig där. Blev ungefär 6.5 km löpning sammanlagt. Riktigt nöjd med tanke på att vi bara har sprungit två gånger förr i år. Förutom lite håll (som jag typ alltid lyckas få) så var det en riktigt härlig löprunda och jag längtar redan efter nästa löptur. Imorgonkväll jobbar vi dock så får hålla mig lite till..:)

Mamma hämtade upp mig efter att hon hade handlat också åkte vi hem. Efter att ha druckit en gainer och duschat och haft mig så åkte jga och hämta min examensring som kom innan påsk men då hade jag inte tid att hämta den. Sedan hem och krattade med pappa innan det var dags för middag.

Annars har jag betalat lite räkningar ikväll och installerat kusins dator. Har även hunnit med att prata i telefon med carro. Hon hade massa roliga nyheter att komma med. Jag är grymt avundsjuk på allt roligt som händer i hennes liv just nu. Tur att det gör det också så att hon kan roa mig i mitt arbetslösa liv....:) Vad skulle jag göra utan min Carro?!

Nu ska jag kolla lite på tv eller nått tror jag....

Tillbaka i Bollnäs

Så är vi åter tillbaka i Bollnäs igen då. Klarnade upp och blev så fint väder att vi stannade kvar enda till klockan 17 fast vi hade packat ihop oss och tänkt åka hem redan vid lunch. Därför hann jag med lite glass på altan också. Har ju hunnit få lite färg de här dagarna iaf. Så har jag nått att börja bygga med inför sommaren och alla tunna kläder..:) För övrigt måste ni hålla med om att jag har grymt snygg stil när jag sitter å äter.. Mamma brukar säga att det inte är konstigt att jag har problem med halsen som alltid halvligger och äter...



När vi var inte riktigt halvvägs så dök det upp en flock med renar på vägen också. Fick inte så bra bilder på dem eftersom vi körde samtidigt och jag har ju inte speciellt bra kamera men här är ett par av renarna iaf.



 
Nu är det dags att sova iaf. Är riktigt trött känner jag och vill ta mig upp i tid imorgon också så jag hinner äta frukost och så i tid innan jag och Sara ska ut och springa..:)

Packad och klar..

Nu har jag packat ihop alla mina saker utom datorn. I övrigt är det bara lite mat kvar att packa som ska med hem så är vi redo för att åka. Nu tittar dock solen fram så ska gå ut och få lite sista sol på mig innan vi ska åka.....

Det ska vara mulet imorgon så kändes som att vi lika gärna kan åka hem idag så hinner vi fixa lite hemma imorgon också innan resten ska börja jobba...

Jag hoppas att all snö är borta hemma nu så att det går att börja vårfixa lite i trädgården och på altanen och balkongen... Jag vill ha VÅR på riktigt nu...:)

Killar är som bussar

Jag sitter och halvkollar på Talang just nu och hörde en kommentar från en komiker som jag tyckte var riktigt bra och måste citera...

"Killar är som bussar. Om du missar en behöver du inte oroa dig för det kommer snart en ny och kör över dig!"

Skrattade något grymt för just så har det verkligen känts för mig (och säkert för många av er andra också) vissa gånger. Dock har jag lärt mig en sak. En person kör inte över en om man inte låter denna göra det... Sedan jag lärde mig det så har jag också betydligt bättre relationer (även på vänskaplig nivå) för vänskap och kärlek handlar inte om att köra över varandra utan om att stötta och stärka varandra...

Lite shopping

Jag kunde ju inte hålla mig helt från shoppingen idag eftersom jag hittade så mycket snyggt så det blev iaf en tulpanvas som jag tyckte var fin. Har tittat på liknande förut så tänkte passa på nu när jag hittade en till ett något sånär vettigt pris. En blomvas till behövde jag faktiskt också så det var ett köp som jag faktiskt fick genomföra...;)


Röros

Det blev varken Hamra eller Funäsdalen idag. Blev Norge och Röros istället. Inte stort alls men ändå mysigt att gå runt där bland husen och de affärer som finns. Jag hittade massa fina inredningssaker jag skulle vilja ha men kan inte gärna köpa mer och lägga på hög nu. Jag har en stor känsla av att allt jag redan äger inte kommer att få plats i min kommande lägenhet ändå. Om inte kan jag ju iaf vänta med att handla till jag har den där lägenheten...:)


Känner ni igen backen som Pippi Långstrump rullade ned sin stora snöboll för?!



Ett före detta apotek med lite egen ingång...



En lagomt grön byggnad....



Hästar som går mitt inne i byn. Riktigt lantligt mysigt....:)

Mulet

Nu på morgonen är det mulet och enligt väderleksrapporten ska det inte klarna upp helt förrän framåt 15. Blir nog en tur först till Hamra och sedan till Funäsdalen istället idag. Jag ska i alla fall röra på mig någonting idag eller köra ett yogapass eller något för ryggen känns som en stel pinne och har gjort hela natten.

Har inte hunnit med så mycket mer idag än ätit frukost och uppdaterat mig lite på jobbsidan. Sökte ett par jobb igår som tog väldigt lång tid eftersom jag måsta lägga upp mig i en ny databas som jag inte fanns i sedan tidigare så ska väl söka lite mer som hörde till den databasen idag. Sedan har jag lite andra jobb som jag också ska söka de närmsta dagarna...

Sol idag med

Vaknade upp till dimma som var så tät att vi knappt såg vägen. Denna löste dock upp sig vid tio så då gick vi ut. Jag har börjat på en ny bok så roade mig med den mellan varven. I övrigt har vi inte gjort så mycket förutom att äta idag. Min matdag har sett ut enligt följande idag:

8.30 Frukost - Havregrynsgröt, ägg och tre fullkornsmackor med leverpastej, sylta och skinka
10.00 Ett äpple
12.00 Fika
13.30 Lunch - Grillade hamburgare och bröd
15.30 Glass
18.00 Middag - Biff, hasselbackspotatis och grönmöggelsås
19.00 Fika

Här emellan har jag även lyckats trycka i mig en halv påse jordnötsringar. Inte nyttigt för fem öre med andra ord. Desto godare istället...;) Börjar kännas att jag inte har tränat på ett tag nu. Längtar grymt mycket till jag kommer hem och får köra riktigt hårda pass på gymet igen. Just nu har jag mest ont i ryggen av att ha suttit still för mycket, inte bra... Å då har jag ju ändå åkt både slalom, längdskidor och promenerat medan jag har varit här. Det räcker dock uppenbarligen inte. Samtidigt känns det som att kroppen kanske verkligen behöver den här vilan också så kan jag komma tillbaka med nya krafter istället...

Ska ju som jag tidigare nämnt prova ett nytt träningsschema på gymet nu när jag kommer hem. Eftersom det blir en 4-split istället för en 3-split så ska det bli roligt att se om det blir någon större skillnad. Blir en hel del tränanade eftersom vi ska konditionsträna också. Jag känner dock att bara jag håller koll på kroppens svar så kommer det visa sig ganska snabbt om det fungerar eller inte. Jag ska iaf helt klart testa att köra så här ett tag så får vi se vad jag tycker...

Avslutar med en bild på mitt påskägg som jag och syster fick ett varsitt av mamma i år. Lite roligare än bara ett vanligt påskägg...:)


Vårbilder

Eftersom jag ändå är i fjällen så kändes dessa kort verkligen som vårtecken för att vara här så här års...




Mestadels mulet

Idag var det mulet när vi vaknade. Optimist som jag är så gick jag iaf ut på altan och satt mig med min bok. Så nu är två böcker utlästa sedan jag kom hit. Kommer med andra ord bokrecensioner senare någon gång när jag orkar lägga upp dem. Efter att ha suttit ute och läst en stund så bestämde vi oss för att åka över till Bräcken i Norge för att köpa spirallimpa. En utlandsvistelse hanns också med idag med andra ord...haha...

När vi kom hem sprack solen fram mellan molnen med jämna mellanrum så satt oss på altan och väntade på att grillen skulle bli redo för att göra hamburgare på. Hamburgarna var grymt goda och osten vi lade på var verkligen pricken över i. All mat smakar godare när man äter den utomhus för övrigt tror jag...:)

Jag har fått åka pulka idag med. Granndottern hade tråkigt sade hennes mamma så jag sa att fick hon tråkigt kunde vi ju gå och åka pulka. Bara en timme senare kom dotterns pappa och knackade på och undrade om jag ville åka pulka med dottern. Sagt och gjort så blev det pulka idag med då..:)

När vi kom hem igen så tog jag och mamma en promenad till Hamra för att handla lite och sedan hem och duschade och gjorde middag. Nu har vi precis fikat och sitter och tittar på Rent Hus... En sak är säker, hade jag städmani innan så blev den värre nu...;)


Bild från igår när jag och mamma gick med längdskidorna på sjön...

Trött

Är riktigt trött just nu så blir inget långt inlägg. Inga bilder heller för mitt minneskort blev fullt så knäppte kort med mammas kamera idag och vet inte riktigt var den är nu och hon gick och lade sig nyss. Därför blir det inga bilder förrän imorgon igen....

Vaknade även imorse upp till en klarblå himmel som har hållt i sig hela dagen. Jag och mamma tog våra längdskidor och gick ner på sjön och gick bortåt Hamra till, hur skönt som helst. Sedan blev det korvgrillning till lunch på en engångsgrill igen. Sedan spenderades eftermiddagen solandes på altan med en bok... Blev lite rastlös ett tag så då skruvade jag ihop grillen som mamma och pappa köpte för x antal år sedan men inte har kommit sig för att sätta ihop.

Vid 17 gick vi in och duschade och bytte om och åkte in till Funäs för att äta på Veras. Jag och pappa åt entrecoté och mamma åt fläskfilé. Det var riktigt gott och jag som är hungrig av mig åt även upp mammas rester. Riktigt mätta blev vi iaf så var inte jätteinspirerande att gå på ICA efter det e...haha...

När vi kom hem värmde vi hjortronsylt som vi åt med vaniljglass, mums mums...:) Nu ska jag iaf bege mig mot sängen så jag orkar med morgondagen också. Fjälluften gör mig som sagt riktigt trött... Hoppas ni också har haft en solig och bra dag!

Härlig dag

Igårkväll regnade det väldigt mycket och väderleksrapporten sa att det även skulle regna idag på eftermiddagen och vara helmulet på förmiddagen. Gissa om jag blev glad imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret och möttes av denna syn....


Så efter att ha ätit frukost och vinkat av syster, som åkte hem för att jobba resten av veckan, åkte vi hem och satt oss i en varsin stol på altan. Kan lova att jag njöt till 100 %. Var riktigt skönt och så varmt att jag till och med tog av mig till linne. Kan inte bli bättre...:)



Har på grund av det underbara vädret inte gjort något vettigare idag. Förrän på eftermiddagen då Anna, Jens, Joel och Mira kom och hälsade på. Äntligen var lyckan gjord för min del. Jag som älskar att åka pulka men aldrig får med mig någon fick med mig Joel och Mira. Till saken hör ju kanske att de nästan är en generation yngre än mig men jag var lika lycklig för det. Sedan är det ju faktiskt barn som gör det extra roligt att åka pulka. Deras inlevelse och utrop gör ju det hela så mycket roligare.

 

Bilderna ovan visar Mira gömd bakom broräcket och Joel som klättrar i en fjällbjörk..:)

Veckans träning v. 15

Förra veckans träning blev ju lite annorlunda än vanligt eftersm jag åkte till fjällen i torsdags. Veckan slutade iaf enligt följande:

Måndag
Cykla 2 * 2,5 km
Gymma - bröst, triceps och mage

Tisdag
Vilodag

Onsdag
Gymma - Rygg och biceps
Springa - Cirka 4 km

Torsdag
Vilodag

Fredag
Slalom - cirka 4,5 h

Lördag
Slalom - Cirka 5 h

Söndag
Vilodag

Med andra ord så var det benpasset som aldrig blev av den här veckan men slalomen har ju kompenserat det ganska bra..:)

Den här veckan blir det inge gym alls så får se vad jag kommer att göra. Känns som det är helt beroende på vädret. Är det dåligt väder är det ju inte så lockande att gå ut och är det riktigt kanonväder trivs jag bra i en solstol också..;)


Hela dagen blev lite smålat

Fortsatte vara lat även resten av dagen. Efter förra inlägget klädde jag på mig och gick ut och satte mig på altanen. Blåste dock en hel del så jag och mamma kom fram till att det var för kallt för att gå på längdskidor vid sjön idag. Ja, vi är kräsna! Blev sittande ett par timmar i alla fall och sedan började blåsten ge med sig så då blev det fika på altanen. Inte långt därefter ansåg jag att vi borde grilla korv när vi ändå var ute. Så pappa satte igång en engångsgrill eftersom ingen har orkat skruva ihop den riktiga grillen ännu. Efter många om och men (och lite rödsprit) så fick vi till slut en kolbädd som gick att grilla på.

Började att blåsa en hel del igen så vid 14 gav vi upp och gick in. Syster ringde strax efter och ville ha skjuts hem så mamma och pappa åkte för att hämta henne medan jag dammsög hela stugan och skurade badrummet. När jag ändå var igång torkade jag av alla dörrar också. De tre dörrarna in till sovalkoverna, halldörren samt badrumsdörren. Så nu är de rena och fina igen..:)

Knäppte inte så mycket bilder idag så orkar inte gå och hämta kameran nu. Knäppte jag nå kul och jag orkar så kommer det kanske en bild senare istället...

Nu tror jag att jag ska måla naglarna och sova lite middag. Fjälluften gör mig verkligen jättetrött. Börjar få lite färg i ansiktet iaf.. Skadar ju inte att få komma hem lite brun...:)

Trög morgon

Idag blev det lite trögare mornar än de andra dagarna... Är helmulet och blåser så var inte lika kul att flyga upp ur sängen idag. Jag ska ju faktiskt vara här en hel vecka till..:) Börjar se ut som att det skulle kunna spricka upp så jag och mamma funderar iaf på att ta en längdtur på andra sidan sjön idag. Eller till Hamra för lite lunch kanske. Ut ska vi i alla fall...

Pappa "lånade" en liten flicka från dem som satt i snögrottan bredvid igår. Som han uttryckte det så är det ju bäst att passa på när han har chansen. Det var en riktigt glad liten tjej med grymt snygg mössa och solglasögon iaf... Pappa har inte lika snyggt sittande glasögon eftersom han sitter i mina. Hans släppte in sol från sidorna så det började klia i ögonen så då lånade jag ut mina till honom också tog jag mammas extra par istället..

 


Klarblå himmel

Imorse vaknade vi till en klarblå himmel. Så försökt skynda oss att äta frukost och bli klara för att gå ut och utnyttja dagen. Åkte till Ramundberget där jag och syster åkte utför medan mamma och pappa satt i en snögrotta. Var riktigt varmt och skönt så till slut tog jag av mig jackan och satt på mig en tröjja över underställströjan och åkte så istället. Idag har med andra ord varit en sådan dag då fjällen verkligen visar sig från sin bästa sida...

Internet är riktigt segt här de här dagarna. Säkert överbelastat nät nu när det är påsk. Därför det inte blir så mycket inlägg. Sedan sitter jag ju inte precis inne vid datorn hela dagarna heller så är bara ut en stund om kvällarna i stort sett. Här kommer lite bilder från dagen iaf...


Restaurangen uppe i backen i Ramundberget ser ganska häftig ut så knäppte ett kort på den. Lite annorlunda med björkstammarna som är runt omkring den.



Utsikten upp mot fjället från en av backarna...



Utsikten sidleds i backen...

Lite bilder från idag...

Jag knäppte lite bilder ikväll när solen tänkte göra kväller.... Delar med mig av två av dem till er också.. Båda tagna från bron då jag var lat och inte orkade sätta på mig några skor...




Helt underbar dag

Kom fram hit igårkväll nån gång efter 21. Efter att ha packat in allt och packat upp maten och eldat lite och så myste jag i soffan med en kopp thé och tittade lite på tv innan det var dags att sova...

morse vaknade jag klockan sju och var hur pigg som helst. Gick helt enkelt inte att somna om så jag klev upp och då klev även mamma upp strax efter. Pappa var redan uppe och hade precis tänt en brasa så satt oss framför den med lite morgonfika innan vi väckte systers och åt frukost. Medan syrran gjorde sig klar så satt jag och mamma lite fjädrar i några kvistar så det iaf blev lite påsk ute på bron..:)


Var vid backen före tio någon gång och där blev det utförsåkning för hela familjen. Klarnade upp mellan varven så solen tittade fram. Var iaf varmt och skönt hela dagen och vi har alla fått en hel del färg så kanske var bra med lite moln idag så att vi inte brände oss helt. Bygger ju hellre upp solbrännan vart eftersom så att den sitter kvar bättre och eftersom vi ska vara här i flera dagar till så är ju chansen för att få en hel del färg ganska stor..:) Lunchen blev så klart kolgrillad hamburgare på altanen på Hamra. Jag har som vanligt inte världens snyggaste mössa men jag får väl skylla på att jag har hjälmen ovanpå förutom just när jag tog av mig den för att äta..:)

 


När vi kom hem fikade vi på vår egen altan och jag började läsa in en ny bok. När jag efter en stund blev rastlös så skottade jag fram förrådet där vi har skoterkälken. Riktigt tung blötsnö men desto bättre träning istället då..:) I övrigt har kvällen bjudit på en riktigt god påskmiddag och lite slapp framför datorn och tv'en. Orkade inte vara seriösare än så eftersom dagens skidåkning och snöskottning har gjort mig riktigt trött.. Nu ska jag se "Underbara älskade" som går på ettan och sedan sova så jag orkar upp och utnyttja morgondagen. Det ryktas om att det ska bli sol så jag håller en tumme..:)

Påskkärringar och packning

Imorse klev jag upp och åkte till affären och handla lite småsaker med mamma och skjutsade henne till jobbet. Sedan fortsatte jag till farbror där jag fixade internet på den nya datorn och såg till att den uppdaterades. Efter det åkte jag hem och packade och väckte syster för när mamma fick lunch så åkte vi och hämtade henne och köpte lite blommor. Jag och syrran hann även med att köpa lite påskgodis och på vägen hem stannade vi på kyrkogården och satt en kruka med påskblommor på pojkarnas grav... Köpte även en kruka som ska stå på mormor och morfars grav som vi ska ställa dit när vi åker förbi senare...

Har precis käkat så nu ska jag packa ihop det sista och dammsuga här hemma innan det är dags att hämta mamma klockan fyra. Då blir det bara hem och packa det sista i bilen och bege sig.. Här regnar det just nu så jag hoppas det blir bättre väder än så i fjällen...

Kom två påskkärringar och plingade på dörren nyss för övrigt. Lite roligt för har inte varit så mycket barn på gatan förut sedan min och systers årskullar gick påskkärring. Nu börjar de dock de "nya" barnen att ha åldern inne..:)



En del avklarat

* Fixa papper till försäkringskassan
* In på arbetsförmedlingen och få påskrift på ett papper
* Leta reda på allt som behövs för deklarationen och sedan deklarera
* Betala räkningar
* Fixa med dator åt släkten (halv klart, ska dit åförhoppningsvis fixa internet imorgonbitti)
* Packa
* Laga mat att ha med
* Ett löppass
* Två gympass (ett avklarat men som jag skrev tidigare var risken att det endast blev ett)
* Hämta mammas cykel
* Tvätta systers cykel (jag åkte kanske i lite väl mycket lervälling härromdagen..)
* Säkerhetskopiera min egen dator (just nu har jag alla bilder liggande som extra kopia på minneskortet som sitter i kameran, kan ju vara dags att tömma...)

Kan på en gång säga att systers cykel inte kommer att bli tvättad om vädret är dåligt imorgon med. Säkerhetskopieringen av datorn och räkningarna sparar jag nog till fjällen när jag har massa tid också. Packa är ju dock en fördel om jag gör innan imorgon eftermiddag...haha..

Avslutar dagen med lite citat från dagens besök hos min underbart goa farmor:

Farmor: Känner du någon Sven-Erik?
Jag: Det är ju min pappa, din son....
Farmor: Är du hans dotter?
Jag: Ja, det är jag..
Farmor: Jaha, att han aldrig har berättat det för mig då...

Gym och löpning

Fast jag från början var lite tveksam så lyckades jag få ihop både ett gym- och ett löppass idag, riktigt trevligt. På gymmet blev det rygg och biceps enligt följande:

Rygg
Lats-drag
Hantelrodd
Rodd
Marklyft varvat med rodd

Biceps
Kabel med stång
Kabel med rep
Hantlar

Med tanke på tidsbristen är jag riktigt nöjd med passet. Hade hoppat på en höjning i biceps och det fick faktiskt jättebra. Hur skönt som helst...:) Svepte en Gainer när jag gick ut från gymet och åkte för att hämta mamma. Kom hem och gjorde inte så mycket i drygt en halvtimme förrän Sara kom och vi begav oss ut på en löptur. Kändes riktigt bra och jag hade nog lätt kunnat springa en bit till. Ska ju dock inte gå ut för hårt från början men ser redan fram mot nästa löptur. Fram till dess får jag dock satsa på några turer på längdskidorna och utförsåkning...

Lasagnen klar och dator på g...

Nu har jag gjort klart både lasagnen med köttfärs och lasagnen med qourn... Sitter och installerar dator också så jag hann med det innan 17 iaf. Får se hur lång tid det tar att skapa återställningsskivorna om jag hinner slänga in programmen också före 17 eller om jag får ta det när jag kommer hem igen. Nu har jag inga bortförklaringar till att hinna på gymet iaf. Så trots att det egentligen är ganska tight om tid så ska jag hinna dit och köra rygg och biceps tänkte jag. Risken är väl att det inte blir något gym förrän om 12 dagar sen igen så bäst att passa på när man har chansen..:)

Nu ska jag dammsuga medan datorn fortsätter att skapa skivor....

En hel del att göra

Idag har jag lite att göra iaf, skoj skoj..:) Klev upp och åkte och påskhandlade med mamma imorse också passade vi på att tanka bilen så det är gjort. Sedan skjutsade jag mamma till jobbet och åkte till nästa affär för att köpa lite småsaker som inte fanns på den första affären. Åkte hem med alla matvaror och gjorde mig lite iordning sedan åkte jag till farbror och hämtade deras dator så ska jag kolla på den senare idag. Var även in till arbetsförmedlingen och fick påskriften som jag behövde. Just nu steker jag köttfärs för att kunna sno ihop en lasagne att ha med till fjällen. När köttfärsen är stekt ska jag åka iväg till en restaurang en bit bort och köpa matlådor sedan tänkte jag åka hem och göra klart lasagnen innan jag ska åka och hämta upp mamma på hennes lunch för då ska vi bland annat iväg och köpa lite påskblommor.

Ska ta med tidning och lite påskgodis på samma gång och svänga förbi hos farmor med också. Sedan ska jag göra en till lasagne (en vegetarisk till syster). Samtidigt som jag gör detta ska jag även packa tänkte jag. I övrigt blir det nog gymet innan jag ska hämta mamma ikväll, hem och äta och sedan ut och springa med Sara. Före gymet eller efter löpturen ska jag fixa datorn också.

Riktigt skönt att för en gångs skull ha dagen planerad med lite saker att göra iaf.. Nu ska jag dock fortsätta om det ska bli något alls gjort idag..:)


Suttit av tiden

Ikväll känns det mest som jag har suttit av tiden på jobbet. Var inte alls mycket kunder i kassorna där vi satt. Jag hade iaf fler kunder än vad de andra tre hade enligt teknikern. När vi var och kollade så var det inte slut ännu var ett lopp kvar så jag hann iaf med några till men då hade jag 55 st, hon bredvid typ 35?!, nästa 21 och den sista 15. Om jag tyckte det blev lite långtråkigt vad tycker då de andra?! Stannade kvar och hjälpte till lite efteråt också.. Skönt att kunna göra något vettigt och inte bara gå hemma och dra fötterna efter sig.

Nu ska jag dock bege mig mot sängen för imorgon ska jag fortsätta pricka av min lista på en massa punkter...  Ni får sova så gott iaf så hörs vi imorgon... För övrigt ska jag nog gå och väcka syster som sover i soffan innan jag går och lägger mig...haha...

Riktigt god lunch

Blev en riktigt god lunch med mamma på Lilla K. Serverades tomat- och spenatpaj som var riktigt god. Sedan är ju salladsbordet där inte helt fel heller..:) Efter lunchen så skjutsade mamma in mig till stan så var jag in på Åhléns och köpte nagellacksborttagning och sedan hämtade jag ut hennes cykel. Cyklade hem på den försiktigt och försökte undvika den värsta smutsen så att den fortfarande skulle vara lite fin när hon kommer hem ikväll..:)

Har hunnit med att sitta 1,5 h i solen sedan jag kom hem, hur skönt som helst. Precis den energiknäpp jag behövde för att orka jobba hela kvällen. Blir ju lätt att man latar ner sig när man är arbetslös.. Har precis dammsugit här hemma som jag börjar bli väldigt tjatig om eftersom jag gör det varenda dag..haha... Nu är det dags för middag iaf så jag klarar av att jobba hela kvällen. Får nog ta med mig nån macka och proteindrink eller något också kanske...


Civilingenjör och civilekonom på pappret

Posten kom precis så jag var ut och hämtade den. Fick mina examenspapper så nu har jag examensbevisen på papper både för min civilingenjörsexamen och min civilekonomexamen.. Grymt skönt... Nog för att jag har varit klar några månader nu men är ändå skönt att få det bekräftat på papper också...:)

Mamma ringde och sa att vi skulle äta vid halv ett så nu ska jag byta om och göra mig redo för lite lunch...


Jag och syster i våra examensmössor på hennes studentdag..


Listan påbörjad

Nu har jag påbörjat listan och även lagt till punkten

* Leta fram en vettig dator på nätet

Den punkten har jag kunnat stryka en första gång iaf, kan ju behövas lite fler vändor eftersom smaken är som baken..:)

Har även hunnit med en del av de andra punkterna. Ska sätta mig och titta upp allt för deklarationen nu och sedan blir det förmodligen lunch med mamma. Jag borde kanske sätta igång en tvättmaskin innan också så att den är färdig till jag kommer hem. Känns som det blir lite tight med gymet idag så får se hur jag gör med den saken. I krisfall får benpasset strykas den här veckan men motiveringen att jag får åka lite extra slalom istället..:)


Nej, dags att fortsätta med allting som ska göras... Vi hörs senare...


Dags att sova snart igen då

Så har ännu en dag passerat och det börjar bli dags att bege sig mot sängen. Den här veckan har jag en liten lista på saker som jag ska ha åtgärdat innan torsdag. Eftersom det fungerade så bra förra gången som jag skrev listan här så gör jag det nu med så får vi hoppas att det går lika bra den här gången också..:)

* Fixa papper till försäkringskassan
* In på arbetsförmedlingen och få påskrift på ett papper
* Leta reda på allt som behövs för deklarationen och sedan deklarera
* Betala räkningar
* Fixa med dator åt släkten
* Packa
* Laga mat att ha med
* Ett löppass
* Två gympass (finns en risk att det blir ett beroende på hur morgondagen ser ut mellan 15 och 17
* Hämta mammas cykel
* Tvätta systers cykel (jag åkte kanske i lite väl mycket lervälling härromdagen..)
* Säkerhetskopiera min egen dator (just nu har jag alla bilder liggande som extra kopia på minneskortet som sitter i kameran, kan ju vara dags att tömma...)

Det var allt jag kom på just nu men är garanterat någonting jag har glömt. Det är vad jag ska roa mig med imorgon och på torsdag iaf... Sedan ska jag ju som jag tidigare nämnt även jobba imorgonkväll också ska jag ju söka jobb och städa och ha mig också. Tvättade lite idag men får bli fler maskiner imorgon så vi har en massa rena kläder att ta med oss. Tvättade en massa träningskläder idag iaf, kändes som prioritet ett om jag ska hinna med tre pass till den här veckan..:) Nu får det nog bli sängen iaf så ska jag kliva upp i tid och få lite gjort imorgon istället. För blir det sol hade jag ju gärna hunnit med att vara ute en stund också...

Dags att höja

Tror faktiskt att det börjar bli dags att höja lite på bröst nu också. Känns hur bra som helst. Har ju funderat ett tag på att byte träningsprogram efter påsken så nu har jag bestämt mig. Fick en kompis träningsschema idag så efter påsken ska jag testa det istället. Det är dock 4-splittat så får se om jag får det att gå ihop med konditionsträningen annars får jag testa hans 3-split... För så länge jag är arbetslös ska jag banne mig inte gå under 3 pass/vecka iaf e....

Svepte en gainer på gymet och sedan mötte jag upp faster. Efter det åkte jag hem och duschade och lagade lite middag. Var så hungrig så blev majsbiffar och ris som gick fort. Jag hade tänkt testa en soppa som jag såg på tv'en härromkvällen men imorgon börjar jag jobba innan de andra i familjen slutar så det får nog bli på onsdag i så fall. Är ju snart tre timmar sedan jag åt nu så snart dags att äta något igen. Vet dock inte riktigt vad jag ska äta ännu. Något gott förhoppningsvis...:)

Nu ska syster få låna nätet ett tag så jag får väl passa på att stretcha lite extra medan jag tittar på matprogram på tv eller något..

Sökt jobb, skrivit anbud och nu lunchstängt

Har på förmiddagen roat mig med att söka lite jobb också har jag skrivit ett anbud åt pappa som han behövde ha på en gång. Nu skulle jag sätta mig och ringa supporten för bokföringsprogrammet så att vi ska få ordning på inläsningen av rabattbreven efter många om och men förhoppningsvis. Dock visade det sig att de hade lunchstängt fram till klockan ett så jag funderar på att gå ut och sätta mig i solen fram till dess. Lite lunchledigt borde jag ju vara värd vid det här laget kan jag tycka... Tänker stå på låset till gymet när de öppnat igen klockan 15 (hoppas på att få komma in någon minut tidigare) för klockan 16 ska jag träffa faster för att vara lite stöd i datorvärlden. Eftersom det bara ligger ett par hundra meter bort så får de helt enkelt stå ut med att jag inte åker hem och duschar emellan. Borde inte ta mer än en liten stund så känns lite väl ambitiöst att vänta med träningen bara för att jag ska stå där inne en stund. SÅ ILLA hoppas jag att jag inte luktar efter ett gympass...haha...

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Börja packa lite kanske eftersom jag jobbar imorgonkväll och på onsdag ska det lagas mat och springas...:) Tänkte även få klartmin deklaration i veckan så att jag slipper fundera något mer på den sedan. Måste dock kolla upp lite datum och biljetter först så jag vet hur avdragen ska vara. Tur att jag har ordning och reda på alla mina papper iaf...:) Nej, solen en stund nu som sagt...

Muffins och chokladbollar

Eftersom det snart är dags för fjällen igen så tänkte jag baka lite så att vi har något att fika på. Är ju alltid trevlig med lite fika både i stugan och ute på fjället om vädret tillåter. Jag hade tänkt baka bullar men mamma och syster var sugna på muffins så då blev det sådana istället. En sats med kokosmuffins och en sats med chokladmuffins. Hackade ner chokladbitar i så risken finns kanske att det blev lite väl kakaosmak på dem..



Jag och syster slängde även ihop en sats med chokladbollar som mamma sedan rullade medan vi rullade hälften i kokos och hälften i pärlsocker... Så nu har vi lite att äta på iaf, även om det inte blev några bullar som jag hade tänkt från början...

Veckans träning

Måndag:
Cykla 2 * 2,5 km
Gymma - bröst, triceps och mage

Tisdag:
Cykla 2 * 1 km + 2 * 2,5 km
Gymma - rygg och biceps

Onsdag:
Cykla 2 * 6 km

Torsdag:
Vilodag

Fredag:
Cykla 4 * 2,5 km
Gymma - ben och axlar

Lördag:
Promenad 4 km

Söndag:
Löpning varvat med promenad 6.9 km

Dagens löptur gick mycket bättre än jag trodde den skulle göra även om vi startade med en väldigt kort sträcka.. Gick först en stund så vi blev uppvärmda och sedan sprang vi till vi kom hem igen. Efter det gick jag en bit med Sara när hon skulle hem också körde jag lite intervaller på tillbakavägen. Kändes som sagt riktigt bra iaf. Till veckan har jag tänkt hinna med tre gympass före torsdag samt ett löppass med Sara, får väl se vad träningsvärken tycker om det.. Jag hoppas det ska gå att genomföra iaf..:)

Palomino av Danielle Steel



På baksidan av boken står det:

Hon skulle aldrig glömma den där heta augustikvällen när John avslöjade att han hade träffat en annan och ville skiljas.
Samantha - vacker, begåvad, mitt uppe i en spännande karriär - drabbades av det otänkbara: hon blev övergiven av en man som hon trode älskade henne.
Länge kämpade hon för att bygga upp sin raserade värld och sin tilltygade självtillit. Men när ensamheten hotade knäcka henne, lämnade hon New York och tog sin tillflykt till en vän i Kalifornien. Där, i friheten och enhelheten på ranchen, bleknade långsamt minnena och Samantha började inse att livet inte var slut - bara hennes tid med John.
Den man som fick Samanthas livslust att sakta återvända var olik alla andra män hon tidigare mött. Ja, olik henne själv också, men kanske var det just det hon behövde? Eller var kontrasterna för stora?

Min åsikt:
Jag gillar sedan tidigare Danielle Steel som författar då jag tycker om sättet som denne skriver och uttrycker sig på. Den här boken var inget undantag. Det är en berättelse som berör väldigt mycket och även om en del delar i boken är förutsägbara så utvecklas inte historien alls i den riktning som jag trodde från början att den skulle göra. Är en fin berättelse som nästan fick mig att gråta i vissa kapitel. Även om jag vet att det är en påhittad historia så är det ju ändå faktiskt så att många i världen har upplevt denna historia som en del av sin vardag. Gillar ni Danielle Steels sätt att skriva så tror jag att ni även gillar den här boken...

Dags för årets första löptur

Jag och Sara bestämde oss precis för att bege oss ut för årets första löptur om en liten stund. Dock undrar jag var vårvädret tog vägen?! Alldeles grått och trist ute och nollgradigt. Hade mycket hellre fått vara samma väder som igår.. Vi kom fram till för fem minuter sedan att det är ju skönt att det inte regnar iaf. Gissa vad det precis började göra?! Visst, nu kanske snön försvinner lite fortare så det är ju skönt (såvida det inte vänder och blir snö eftersom det ligger kring nollan) men jag hade mycket hellre haft sol och fint. Har hunnit byta om iaf så nu ska jag bara sätta på mig ytterkläderna så är jag färdig. Det väntar jag nog dock med till Sara kommer för vet inte om hon hade tänkt cykla/åka bil hit så är ju dumt om jag måste sitta här alldeled för mycket påklädd och vänta allt för länge...:)

Som ni förstår blir det ingen fönsterputsning idag iaf. Funderar på att baka lite muffins som vi kan ha med till fjällen istället. Vill helst göra bullar också men det kan jag ju roa mig med någon dag i veckan när ingen är hemma och äter upp allihopa för mig...;)

Sovdags

Jag insåg precis att jag aldrig lade upp den där bokrecensionen som jag tänkte igår. Dock alldeles för trött nu så tar det en dag när jag är lite piggare för nu ska jag nog bege mig mot sängen snart. Var inte bara jag som var småhungrig tidigare utan även mamma var sugen på äppelpaj. Dock fanns det inte rester kvar så det räckte till oss alla av den vi gjorde igår så då gjorde vi en ny nu ikväll. Vi kan ju alltid skylla på att syster också måste få lite nygräddad äppelpaj eftersom hon inte var hemma igår.

Imorgon ska jag se till att hämta hem lite påskris så att det hinner slå ut till i påsk också ska jag och Sara ut på årets första löptur. Ska bli riktigt härligt att komma igång. Jag har dock ingen aning om var vi ska springa för skogsstigarna och vägarna vi sprang på ifjol är nog fortfarande fulla i snö eller total lervälling ännu. Sara kanske vet om någon bra runda och annars får vi helt enkelt slå våra kloka huvuden ihop och fundera ut något bra ställe...:)

Annars får vi se vad det blir imorgon, känns som att det beror ganska mycket på vädret. Blir det lika fint som idag tänker jag inte sitta inne iaf. Ska ta tag i att putsa alla fönster och skura alla fönsterbläck (eller heter det bleck?!) någon dag när det är väder för det iaf. Så blir det ännu lite mer vårkänslor efter det.. Nu får det som sagt bli sängen iaf...

Lite vårbilder

Även om våren inte alls har kommit hit på samma sätt som längre söderut så knäppte jag ändå lite bilder idag. Vissa av de gjorde att jag ändå kände att våren är på god väg...









Helt underbar dag

Det har varit en helt underbar dag idag. har haft riktigt vårigt och fint. Varit en bra bit över 20 grader i solen hela dagen (typ 12-14 i skuggan tror jag) och hur skönt som helst. Är fortfarande 8 grader fast solen i stort sett har gått ner helt i hållet. 

Mamma väckte mig imorse också åt vi frukost tillsammans och sedan åkte vi för att handla lite. Åkte in till stan och förbi hos Sara på jobbet också för mamma skulle visa mig cykeln hon hade tittat på. Slutade med att hon köpte den så till veckan ska jag ner och hämta hem den åt henne när de har hunnit göra iordning den.. Efter det åkte vi hem och mamma gjorde fika medan jag tog fram fyra trädgårdsstolar med tillhörande dyna så att vi skulle ha något att sitta på. Resten av dagen har spenderats i solen. Vi har turats om att gå in och göra något ätbart och fylla på vattenflaskorna. Vet inte hur många liter vatten jag har fått i mig idag. Till middag åt vi lax och skagenröra, så grymt gott...

Jag och mamma har nyss varit ute på en promenad för att köpa kvällstidningen och nu fastnade jag här för att uppdatera mig på lite bloggar och så. Borde nog få i mig lite mat om inte allt för lång tid också. Nog för att jag äter mycket annars men nu sedan jag kommit igång ordentligt med träningen är jag totalt bottenlös..:)

Nedan kommer en bild som jag tog idag, syns ju i vilket träd ekorren har suttit de senaste veckorna iaf...


Äppelpaj och tv..

Efter gymet och en gainer så cyklade jag hem och duschade och åt middag. Dagens konversation får bli den jag hade med pappa då han kom hem strax innan jag tänkte äta.

Jag: "Ska du ha middag idag eller har du ätit sent?"
Pappa: "Jo, det ska jag väl. Ska vi inte äta allihop då?"
Jag: "Nej, mamma skulle inte ha så vi skulle äta resterna sedan igår. Därför kunde vi äta innan hon kommer hem!"
Pappa: "Jamen jag behöver ingen middag. Jag åt sent!"

Vad var det jag frågade från början liksom?! Undra om det var resterna eller sällskapet det var fel på?! :)

När mamma kom hem så hade hon med sig nya mattor till hallen så efter att ha flyttat runt dem ett par gånger satte vi oss för att titta på frågeprogram på tv. Mamma kom på att hon ville ha äppelpaj så medan hon skalade och skar upp äpplena så gjorde jag smuldegen och vaniljsåsen. Så sedan har vi ätit äppelpaj och småhängt framför tv'en. Kollade på Talang 2009, ganska värdelöst program enligt mig...

Jag har varit riktigt trött hela dagen så ska nog leta mig mot sängen snart. Så är jag pigg och glad med massa ny energi imorgon istället...:)

Dagens shopping

Shoppandet hos Sara idag bestod av ett nytt regnställ som verkligen var på tiden att jag införskaffade eftersom mitt andra började läcka när vi bodde i Trollhättan.. Har ju dock haft täckjackan sedan dess så inte behövt någon men nu känns det som att det kan vara bra att ha en igen för lär väl inte bara vara sol under sommarhalvåret antar jag.. Var halva priset på den iaf så då kunde jag ju inte annat än köpa den..:) En vit mönstrad jacka (det syns dock knappt på bilden att den är mönstrad) och svarta byxor...



Blev även ett par nya trekvartsbyxor att ha och löpa i....


Hemma igen

Nu är jag åter hemma igen. Mötet var bara information som jag redan hade hört men nu har jag varit där iaf. Hann med att prata med min handläggare och klargöra lite saker också. Efter mötet gick jag till Sara och skulle titta på cykelhjälm, hon tyckte dock att jag skulle vänta ett tag till eftersom de skulle få in fler. Investerade i alla fall i lite annat som ni får bilder på senare. Nu ska jag roa mig med att ta reda på tvätt, städa upp i köket och sätta igång diskmaskinen, äta lunch och sedan kolla efter lite jobb innan jag drar mig mot gymet för ett ben- och axelpass. Jag och Sara pratade om att sätta igång ordentligt med träningen efter påsk men eftersom vi båda är alldeles för sugna på att sätta igång så blir det nog en löptur redan på söndag...:)

Förfrågningar och möte

Idag när jag loggade in på nätet igen hadfe jag fått en förfrågan om någon som ville kontakta mig angående jobb så ska  bli kul att se vad jobbet egentligen går ut på och vad han hade tänkt sig...

Nu måste jag dock cykla ner på stan och gå på mötet. Skriver mer när jag kommer hem och har lite mer tid. Kanske borde kolla in hos Sara och kolla på cykelhjälm också?! Får se vad klockan blir helt enkelt....

En trött Anki

Det är vad jag börjar känna mig nu.. trött.. Klev upp vid kvart över sex imorse och hoppade in i duschen för att vakna till liv litegrann. Efter att ha ätit frukost och gjort mig klar blev det tåget till Södertälje.



Där åt jag upp mitt mellanmål som jag hade med mig innan jag åkte till kursgården. När jag kom dit satt jag mig och fikade och så med de andra som skulle dit innan det var dags för min intervju. När intervjuen var avklarad tog jag pendeln in till centralen samtidigt som jag passade på att få i mig en proteindrink för att orka med eftermiddagen. Var tre timmar kvar till mitt tåg skulle gå så jag gick runt och tittade i lite affärer. Hittade dock ingenting, och gick ju där i helgen med, så tröttnade efter ett tag. Då gick jag och köpte mig en bok istället så att jag skulle ha något att läsa på tåget. Den blev påbörjad och även utläst så imorgon kommer det en ny bokrecension... Innan jag klev på tåget passade jag även på att äta Sushi, var alldeles för länge. Var riktigt gott iaf..:)



Åt lite nötter på tåget och sedan blev det kvällsmellis när jag kom hem. Måste ju ladda med ny energi om jag ska få ut bra resultat av träningen...:)

Sammanfattningsvis har jag spenderat 6 timmar på ett tåg och 45 min på ett pendeltåg för att ha en timmes intervju idag. Skönt att ha något att roa sig med iaf... Dock ska jag nog snart röra mig mot sängen så att jag orkar med mötet på förmiddagen imorgon..

Nya tankar och projekt

Appråpå projektet jag nämnde härromdagen så har jag bestämt mig för att utgå från ett av mina favoritcitat:

"
Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying."

Tänker hålla det för mig själv ett tag till dock. Egentligen inget jättespeciellt men för mig känns det väldigt speciellt och det är ju det som är huvudsaken...:) Ska bli kul att få något nytt att fippla med iaf..

Träningsvärken sedan ryggpasset igår känns riktigt väl och triceps sedan passet i måndags ska vi inte ens tala om. Idag blev det endast cykelturen till och från travet och imorgon blir det vilodag helt i hållet. Skönt med lite vila när jag ändå har annat att göra. Är ju under vila man bygger muskler så kan ju inte överträna...:) Nu ska nog jag ta mig något att äta och sedan börja röra mig mot sängen för känner jag mig själv rätt så går det minst en timme till iaf då.. Sedan blir det kanske att läsa lite innan jag ska sova också eller nått..

Dagens kommentarer

Var ju som sagt och hälsade på farmor innan jag åkte till travet så här kommer en del kommentarer från det besöket.

Jag: "Du verkar ju trivas och ha det väldigt bra här i alla fall..."
Farmor: "Det är väldigt bra här, du borde också flytta hit!"
Jag får väl tacka för omtanken att hon vill att jag ska bo där det är väldigt bra och trevligt även om man kan undra hur gammal hon anser att jag är?! :)

När det var dags för mig att bege mig:
Jag: "Nu måste jag gå om jag ska hinna till travet men jag kommer in någon annan dag och hälsar på igen!"
Farmor: "Ja, gör det. Det är väl roligt för dig att få komma hit och titta på alla bilar"
(Hon har en stor korsning utanför fönstret.)
För det var ju för bilarnas skull och inte hennes som jag kom och hälsade på...;)

Efter travet cyklade jag förbi tågstationen och tog ut biljetterna till imorgon så jag slipper krångla med det då. Sedan cyklade jag hem och kollade mailen och så innan jag dammsög och lagade middag. Har fixat med lite papper och sånt och nu sitter jag här och degar. Tänkte inte bli allt för sen ikväll eftersom jag måste kliva upp tidigt imorgon... På fredag måste jag kliva upp i tid igen för ska på möte på tidiga förmiddagen. Så den här veckan måste jag kliva upp och passa en tid tre dagar på rad, det var länge sedan...*ler*

Dags att bege sig..

Hann med allt som jag skulle så nu är jag duschad och påklädd och jag hann även med att söka det där jobbet. Tänkte som sagt cykla förbi farmor på vägen till travet. Har dock ingen aning om hur lång tid det kan ta att cykla till travet, 20-30 min kanske?! Bäst att åka i tid från farmor så att jag inte kommer försent iaf..:)

Eftersom jag aldrig lade upp någon bild på skjortan som jag köpte i Stockholm så kommer den här istället då.... Å nej, jag gillar inte att se glad ut på kort..;)


Godmorgon

Nu har jag hunnit med att äta frukost och uppdatera mig lite på nätet så nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig iordning för travet dit jag måste cykla om två timmar. Tänkte dock bli klar en halvtimme tidigare så hinner jag svänga in till farmor på vägen. Skulle helst ha sökt ett jobb innan också, börjar med andra ord bli lite småbråttom. Därför hoppas jag in i duschen nu så märks det om jag hinner med ett till inlägg innan jag åker annars återkommer jag ikväll när jag kommer hem...:)

RSS 2.0