Går sådär för mig..

Det har gått sådär för mig med uppdaterandet av denna blogg. Min dator gick sönder förra veckan vilket då även resulterade i att bloggen fick läggas åt sidan ett tag..

Min fisk dog igår också, så nu har jag ingen fisk att flytta ihop med efter jul igen. Han levde  ju på övertid iaf..

I övrigt så fortsätter min "tur" med trasiga saker. Mitt internet är fortfarande inte fixat och nyss upptäckte jag att mitt element en trappa upp inte fungerar när jag skulle sätta på det. Så imorrn blir det ett nytt samtal till herr hyresvärd. Å det är inte en glad Anki som kommer ringa honom den här gången heller..haha...

Var ju upp till Luleå förra veckan å hade seminarie, fick en del kommentarer som vi har suttit och fipplat lite med igår och idag har vi fortsatt att skriva på rapporten och varit på lite möten. Hade det trevligt i Luleå iaf, lyckades "köra iväg" Pär så vi fick låna hans säng också. Jag dammsög ju i alla fall både köket och hans sovrum så lite snäll var jag ju tillbaka iaf..;)

Efter det blev det att flyga söderut igen. Blev en ganska lugn fredag, sov ut, gick lite på stan och fikade med Jennie å hennes pojkvän och sedan en lugn kväll med film. På lördagen blev det lite shoppande på dagen och sedan middag, bio å krogen på kvällen. En sak är säker, vissa drinkar smakar väldigt konstigt om man byter ut för mycket i dem..haha..Var lite nostalgi över vissa delar av kvällen också...*ler*

På söndagen blev det mest lugnt, lite film och så...

Närmsta dagarna blir det en hel del möten på jobbet också ska vi försöka få klart teorin också. Till helgen hoppas jag på bra väder så blir det Göteborg på lördag tror jag. Å blir det dåligt väder får det väl bli lite shopping eller något istället...:) Testa utelivet i Trollhättan börjar kanske också att bli dags..:)

Nej nu ska jag kolla runt på lite andra sidor och passa på medan jag får låna Anns dator, tack Ann! :)
Sedan ska jag nog sova tidigt. Har varit småtrött både igår och idag så det tillsammans med att jag förmodligen kommer ha världens träningsvärk imorgon gör att jag nog behöver lite extra sömn inatt..:)

Ni får ha det så bra så återkommer jag någon annan dag...

Förresten, bilderna jag lovade tidigare får ni vänta på till jag har köpt mig en ny dator nu...

Börjar komma till rätta på riktigt..

Nu har jag packat upp allting iaf, sedan tar det väl ett tag innan jag burit runt på allt så det ligger där jag vill att det ska ligga. Det var dock en helt annan femma..;)

Idag var vi på Volvo å satt och skrev lite på rapporten å läste lite teori, sedan på eftermiddagen hade vi ett intressant möte. Kvinnan vi träffade var riktigt intressant att lyssna på. Hon pratar mycket fortare än vad jag gör iaf..;) Hennes jobb skulle inte vara helt fel att ha heller...:)

Efter mötet cyklade vi hem då. Jag satt i telefon ett par timmar och sedan tog jag mig ut och sprang för första gången sedan jag flyttade hit. Tog en promenad till kanalen och tog sedan den långa slingan runt den. Gick mycket bättre än jag trodde även om det kändes att min hals inte mår bra idag. Slutade att andas på lunchen också, det har bara hänt när jag varit riktigt förkyld sedan jag fick nya tabletterna. Därför hoppas jag att det bara var något tillfälligt och inget bestående. Jag har ju faktiskt vant mig vid att kunna andas nu..;)

Sedan jag kom hem har jag tvättat fyra maskiner tvätt och plockat reda på lite av sakerna som ligger överallt iaf. Också har jag varit ner till Ann och ätit cheesecake. Gott gott..:)

Jag har kommit fram till att det är alldeles för lite bilder på den här bloggen. Så det ska jag försöka bättra mig på. Skulle ju t.ex. kunna lägga upp lite bilder från lägenheten eftersom alla frågor hur den ser ut. Men det får ni vänta på tills jag städat upp lite bättre...;)

Annars hoppas jag på en trevlig helg med trevligt sällskap.
Hoppas allt är bra med er som läser här. Å ni som läser får gärna lämna en kommentar så jag vet vilka ni är. Besökarna här blir hela tiden fler och fler och även om jag vet vilka några av er är så är det ju vissa jag inte har en aning om vem ni är..:)

Till rätta

Efter många om och men börjar jag äntligen komma iordning i lägenheten. Min snälla mamma och pappa kom ner med alla mina saker i helgen. Också hjälpte de till att städa och göra iordning lägenheten så nu börjar det faktiskt kännas som min lägenhet. Att få lägenheten ordentligt städad (och själv veta hur noga det är städat) och få hit mina egna grejjer har gjort att det känns mycket bättre. Ett lakan på soffan gjorde att jag slapp det fula tyget under. Sedan blev det ett barbord med två tillhörande stolar som får agera köksbord de här månaderna. Så slipper jag sitta vid vardagsrumsbordet och äta, inte jättebekvämt kanske..:)

Annars börjar vi komma in oss på Volvo Aero. Vi börjar hitta till vårt eget kontor iaf..haha.. Nej men för å vara lite seriös så börjar man hitta dit man ska, känna igen de folk som är närmast och förstå lite hur företaget fungerar. Riktigt intressant att se hur de arbetar iaf. Så jag hoppas jag ska lära mig massor av bra saker där i höst..:)

I övrigt har väl de första veckorna här mest gått ut på att lära sig att hitta överallt och senaste veckan att komma iordning i lägenheten. Lite shopping har jag hunnit med också. Måste ju kompensera tiden i Bollnäs i sommar..;) Det har blivit några nya par skor, en ny vinterjacka, skjortor och nån tröjja iaf..:)

Har kommit igång med träningen här nere också. I alla fall på gymet. Springturer har det inte blivit några sedan jag flytta ner, det regnar för mycket i den här staden..;) Jag cyklar ju till jobbet fram och tillbaka varenda dag iaf, alltid något..

I helgen vet jag inte vad det blir än. Har preliminärbokat helgen så jag hoppas det blir av också. Vore riktigt trevligt..

Nähä om jag ska göra något annat än att skriva här innan det är dags för att sova kanske..
Ni får ha det så bra
Kram på er

RSS 2.0