Tanken som räknas

Det sägs ju att det är tanken som räknas. Det får jag nog hålla på just nu. Hade tänkt skriva ett långt inlägg om dagens tömning av ladan och ett fint fynd jag gjorde som jag ska fixa till. Halsen mår dock sådär efter allt damm idag så orkar verkligen inte skriva nu. Ska koncentrera mig på att andas istället och titta på Robinson. Mår jag bättre senare så kanske det kommer ett inlägg då annars får ni ha tålamod till imorgon...

Kommentarer
Postat av: Spessartin

Jädrars vad nyfiken jag blev nu...

2009-04-26 @ 06:59:44
URL: http://spessartin.blogg.se/
Postat av: Spessartin

Jag har faktiskt aldrig sett att du har skrivit fel på de och dem i din blogg, aldrig någonsin, annars brukar jag vara grymt uppmärksam på sånt, som den språkpolis jag är... =)



Stavfel i bloggar och kommentarer är ju en sak, eftersom det ofta går fort när man skriver och kanske har många kommenterar att svara på, men det där systematiska felet på de och dem är det som retar mig på nåt sätt... haha, tänk vad man måste ha lite att göra för att bry sig om sånt som jag gör... ler

2009-04-26 @ 08:09:43
URL: http://spessartin.blogg.se/
Postat av: Spessartin

Ja, det börjar bli så mycket timmar nu att det snart är en hel vecka, vilket innebär att man ju kan förlänga semestern en vecka. Jag skall ju ta lite av flexbanken när vi skall åka till Sthlm på Bruce Springsteen, men annars skall jag nog försöka ta den i samband med semestern på nåt sätt.



Gräset ja, det är riktigt långt här nu. Men nej, gullvivorna får företräde även om jag älskar att klippa gräset och det kryper i mig när jag ser gräsmattan.

2009-04-26 @ 08:11:10
URL: http://spessartin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0