Helgen...

Så var helgen slut igen då, kan dock inte påstå att jag kände av ledigheten speciellt mycket. Jobbade i lördags 10-15 sen åkte jag hem så kom väl in genom dörren här hemma vid 15.35. Hade en timme på mig att duscha, sminka mig och locka håret så skulle Ann sätta upp det åt mig. Det som var lite coolt var att jag faktiskt hann med det. Vi lämnade min lägenhet vid kvart/tio i fem och tog bussen till Peter. Där började jag å Ann att äta munkar till fördrinkarna, det är aldrig fel med munkar...;) Sen åkte vi med Sara och Tony till Blackis där sittningen var.

Väl där fick man en kontaktannons som var skriven av sin bordsdam/herre. På annonsen min bordsherre hade stod det: "Söker en tjej som gillar läder och piskor och kan dela mitt intresse av handgång." På den han hade fått som skulle föreställa att det var min kontaktannons stod det: "Kan du stå ut med mig i mer än 10 minuter. Har du ett lätt namn att komma ihåg, då vill jag ha dig! I övrigt är jag grymt perfekt."

Lite småkul att gå runt å leta efter nån som ville ha en tjej som gillade läder och piskor iaf..:) Var en grymt trevlig kväll iaf, jag fick upp på scenen för att representera en singeltjej också.. haha..

Var riktigt bra planerat å en trevlig kväll iaf. Årets första snö kom under natten också, vilket resulterade i lång kö till taxin när vi skulle hem.

Kom väl hem efter 3 nån gång, sen skynda sig i säng och sova några timmar innan jag skulle åka in till stan och börja jobba klockan 10. Jobbade till 15 sen hem och åt också till skolan och träffa Jonatan. Trötttnade på att plugga efter någon timme så då åkte vi först till Kvantum och sen till Max å köpte mat som vi tog med oss hem till Jonatan och åt där medan vi socialiserade oss lite.

Idag har jag å Jonatan pluggat hela dagen, kom hem vid 20 ikväll. Men nu är uträkningarna gjorda iaf, så imorrn är det analysen som gäller också sätta ihop hela rapporten.

Ska kolla på ensam mamma söker nu sen sova så jag är lite piggare imorrn än vad jag är nu..:)

Kommer väl upp nå smakprov på bilder från helgen nått tag..:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0