Mellanlandar i Trollhättan

Mellanlandar här i Trollhättan är nästan vad det känns som att jag gör idag. I måndagskväll åkte jag å Ann till Sthlm eftersom vi skulle ha seminarium i Solna på tisdagen. Eftersom jag har världens bästa kompis i Sthlm så fick vi bo hos Carro å Calle. Kom inte dit förrän efter halv tio någon gång och åkte vid 8 på tisdagmorgonen så blev en väldigt snabb visit men alltid trevligt att få träffa Carro..:) Snart är det ju jul också så får jag förhoppningsvis träffa henne igen..:) Björn kollade förbi en snabbis när han ändå gick förbi utanför också. Skoj att se honom igen, två år sen vi sågs sist nu. Var tar åren vägen?! Jag börjar nog bli gammal..haha.. Ett jättestort tack till Carro å Calle för att vi fick sova hos er iaf..:)

Kom tillbaka till Trollhättan igårkväll kring 22. Kom hem och plockade ihop lite sedan blev det ett riktigt trevligt samtal innan det var dags för sängen...:) Å idag har vi varit på Volvo hela dagen. Blir Volvo imorgon med sedan på eftermiddagen går tåget först till Göteborg och sedan byte för att ta tåget till Bollnäs. Därför känns det lite som att man lagom hinner komma hem hit så är det dags att åka igen. Blir inte mycket bättre i Bollnäs heller.. Kommer dit imorgonnatt och åker på fredageftermiddag igen. Kommer tillbaka dit på söndagkväll och åker jättetidigt på måndagmorgon.

Jag lovade ju att räkna efte rungefär hur många bil jag skulle röra mig från i måndags å en vecka framåt, det blir ungefär 300 mil kom jag fram till. Lagomt berest med tanke på att all förflyttning är med tåg å bil så är ju inte direkt som när man flyger å tar sig hundra mil på en timme e.. Har bokat biljetter till Luleå sista helgen i november nu också. Ska bli riktigt trevligt att få komma upp och även att få festa där igen, väcker ju lite sentimentala känslor..;)

Orkar inte lägga upp några bilder idag heller.. Jag vet jag är tråkig men jag har inte tömt kameran på ett tag och är för lat för att göra det just nu..

Sedan måste jag bara sluta det här inlägget med att tacka en viss person (du vet förhoppningsvis vem du är). Det är så skönt att ha någon som bara lyssnar och kommer med kloka råd. Hoppas du vet hur mycket det betyder för mig..:)

Men nu får ni sova så gott allihopa för det ska jag göra..:)
Kram på er

Blir ett snabbt inlägg igen

För snart hade jag nog tänkt gå och sova...

Igår var vi först på förfest hos Malin å sen var vi ut på Sun. Ett väldigt litet ställe men riktigt bra musik att dansa till iaf. Efteråt blev det mozarella sticks på Max.. Sen hem å sova. Eftersom man ställde om till vintertid inatt så vaknade jag redan klockan 9 imorse, så tidigt har jag nog aldrig varit uppe när jag varit ut dagen före..:)

Idag har jag städat badrummet, diskat massor å sen lagat mat så det blev massa ny disk som jag inte har orkat ta itu med. Rensade min halvmeters hög med papper å tidningar också. Kastade typ 9/10 av det. På tiden att rensa då..:)

Har fortfarande massor med grejjer överallt men nu orkar jag inte ta itu med något mer idag. Hänger tvätt överallt också för tvättade tidigare och allt hann inte torka i torkskåpet trots att det hängde där i två timmar, dåligt torkskåp med andra ord..:) Får ta reda på kläderna imorrn efter jobbet helt enkelt.

Imorrn bär det av till Sthlm iaf. Jag å Ann ska på hotell Östermalm, hos Carro å Calle med andra ord..:) Ska bli jättekul å få träffa Carro även om det bara blir en kort stund. Ses ju på tok för sällan. På tisdag blir det seminarie i Solna å förhoppningsvis en eller två affärer innan vi måste springa till tåget för att åka tillbaka hit. Sedan är vi på Volvo på onsdag å torsdag så bär det av mot Bollnäs på torsdagskväll..För att dra vidare till stugan på fredagen å vara där över helgen. Tillbaka till Bollnäs på söndagkväll för att ta tåget jättetidigt på måndagmorgon tillbaka hit.. Undra hur många mil jag kommer ha rört mig efter den här veckan egentligen?! Orkar inte räkna efter just nu men lovar att göra det till en annan dag..:)

Ni får ha det så bra så hörs vi..

Bilder från helgen dyker upp när jag lyckats få dem av Malin å Johan..:)


Snabbt...

Idag blir det bara ett snabbt inlägg. Det där med att gå tidigare från jobbet gick sådär idag. Hade inlämning 15 sen satt vi kvar å väntade på att allas rapporter skulle komma ut. Åkte hem vid kvart i fyra i alla fall.. Så lite tidigare än vanligt..:)

Hem och åt lite också sen iväg till gymet där det blev ett hårt be- och axelpass. Hela benen skakar fortfarande så det märks att det var lite för länge sen jag körde ett benpass, men det var kul iaf eftersom det gick ganska bra...:)

I övrigt har jag faktiskt inhandlat min första julklapp idag, snacka om att vara ute i god tid va..;)

Ikväll har jag å Ann hängt framför datorn och kollat på serier hela kvällen och nu tänkte jag nog gå och lägga mig å läsa ett kapitel eller två i boken jag håller på med och sedan sova...

Vi hörs en annan dag!

Bosu..

Så är det bara en dag kvar på den här arbetsveckan också. Träningsmässigt har det varit en riktigt bra vecka. Har tränat fyra dagar av de fem senaste. Så i den här takten ska jag nog kunna bygga tillbaka lite muskler snart igen..:)

Idag testade jag core/bosu. En sak är säker, mitt balanssinne är inte det bästa och just därför är det nog riktigt bra träning att försöka gå på lite då och då..:) Å jag lovar att jag nästan ser lika smidig ut som hon på bilden nedan..;)



Ska väl gå å sova nu tänkte jag. Imorrn är det morgonmöte med handledaren på Aero som gäller, sedan en intervju med en av de ansvariga för projektuppföljning. Efter det ska vi väl fixa det sista inför inlämningen och lämna in rapporten som den ser ut just nu. Efter det hoppas jag att det blir helg lite tidigare imorgon. Hade tänkt gå till gymet och köra ett benpass också borde jag verkligen städa upp här hemma. Så har ni tur och jag är på humör kanske ni till och med kan få se bilder härifrån sen..;)

Ett stort grattis till Marie som fick en dotter imorse också!:)

Sov gott nu iaf för det tänker jag göra..:)


Bollnäs å födelsedagsfirande..

Så var det helg igen då, veckorna springer som vanligt bara iväg...

Var som sagt i Bollnäs förra helgen en snabbis. Kom dit på torsdagkväll, eller blev väl snarare natt innan jag var framme för tåget var försenat så kom inte förrän vid midnatt nån gång. På fredagen klev jag upp och skulle masa mig ut bland flyttkartongerna för att leta reda på installationsskivorna till den bärbara datorn som hade kraschat. Dock hann jag inte så långt för pappa kom in och ville ha hjälp med sitt nya bokföringsprogram så då fipplade vi med det i ett par timmar. Sedan åkte jag för att hämta mamma och skjutsa henne på stan en sväng på lunchen. Så mamma shoppade och jag var smakråd.. Jag hittade en ny mössa, halsduk och nya vantar också så då köpte mamma de till mig så jag skulle få de i födelsedagspresent..:) Efter att ha skjutsat tillbaka mamma till jobbet träffade jag Linda på stan istället. Vi gick runt lite på stan och avslutade med en fika på Krokanen. Resten av dagen blev ganska lugn med lite tv och sedan gick jag och lade mig tidigt.

På lördagen blev jag väckt med sång och paket. Fick massa fina presenter:

* Mössan, vantarna å halsduken jag var med och valde på fredagen
* En vinkaraff med tillhöranade vinglas som jag har tittat på länge
* En dessertbok
* En glasskål som såg ut som ett stort vinglas
* En linneduk
* En kruka med tillhörande blommor
 
Sedan en del saker till som jag för tillfälligt inte kommer ihåg.. Sist men dock absolut inte minst fick jag mitt älskade vinställ som jag har varit och tittat på hos mamma hela året men inte vetat var jag ska ha plats att ställa. Fick även sex stycken vinflaskor så att jag i alla fall hade en början till att fylla det..:)

Så här ser vinstället ut:



Senare på lördagen åkte jag och pappa upp till farmor, jag krattade och han klippte gräset så det blev lite fint där uppe också innan hösten. Dock var det en hel del löv kvar på träden så någon måste nog kratta där en gång till innan vintern. Sedan fortsatte vi hem där jag å pappa krattade lite framför bron innan det var dags att gå in och duscha och göra sig iordning. Sedan blev det middag på Take Off och teater (Lita på mamma). Riktigt trevlig kväll med massa god mat och en riktigt rolig teater..:)

På söndagen krattade jag baksidan av huset och sedan hjälptes jag å pappa åt att kratta halva granntomten. Jo, jag gillar att vara ute när det är höst, och någon nytta kan man ju lika gärna passa på att göra..;) Sedan var det in och duscha och byta om så kom farmor och åt tårta eftersom jag skulle fylla år.. Efter en trevlig dag var det dags att packa ihop sig igen för 4.25 på måndagmorgon gick tåget tillbaka till Trollhättan.

Måndag å tisdag var det mest plugga och ta det lugnt som gällde. Sedan på onsdagen åt jag, Ann, Malin och Johan tårta, firade lite i förväg eftersom Johan skulle åka iväg på torsdagen så han kunde inte då. Fick ett rödvin av Malin och Johan som jag ännu inte hunnit prova men det ser gått ut iaf..:) Här är jag med hallontårtan som jag hade gjort iaf:


På torsdagen när jag faktiskt fyllde år fick jag öppna Carros present, parfymkit från Dior, de luktar helt underbart. Å jag som hade tröttnat på min nuvarande parfym, helt perfekt..:) Fick en jättefin blombukett av Ann efter jobbet också. Visst var de fina:


Igår var jeg hem till Malin där vi och två av hennes klasskompisar lagade lite mat och åt tillsammans. En trevlig kväll och riktigt roligt att få lära känna lite nytt folk här..:) Idag började jag med att sova enda till halv 11, hur skönt som helst. Sen har jag ätit frukost och plockat reda lite uppe i sovrummet. Också har jag diskat, ska väl plocka reda lite här nere nu tänkte jag sen ska jag och Malin ut på en promenad.

I övrigt blir det en lugn dag har jag tänkt. Borde dammtorka och dammsuga så kanske ska roa mig med det när jag kommer hem..:)

Ni får ha det så bra iaf!
Kram på er

Äntligen..

Nu har jag äntligen fått igång min nya dator..:)

Hinner inte skriva så mycket nu för ska gå till tåget om en timme.. Så jag borde packa ner det sista och dammsuga av här en gång innan dess. Har passat på att ta med mig lite kläder som jag inte behöver hem till mamma å pappa iaf. Dumt att de ska ligga och ta plats här när de inte behöver..

Tåget går härifrån å ner till Göteborg först. Så blir det byte i Göteborg för att åka ett tåg därifrån å direkt utan byten till Bollnäs. Det är ju skönt iaf, även om det känns onödigt å börja med att åka 50 min söderut när det är norrut målet ligger..:) Men som sagt, fixa med annat..:)Jag får skriva mer i Bollnäs i helgen helt enkelt.

Ni får ha det så bra!
Kram på er


RSS 2.0