Jobbat, tenta sen Bollnäs..

Har jobbat både igår och idag, vissa gånger undrar man vad kunderna tänker med. Så här lät en del av ett samtal jag hade med en kund idag:

Kunden: Jag har försökt ringa det här numret en gång idag men jag kommer inte fram.
Jag: Får du inga signaler eller får du ett felmeddelade eller vad händer när du försöker ringa det här numret?
Kunden: Nej, signalerna går bara fram som vanligt.
Jag: Jamen då kanske de bara inte har varit hemma och kunnat svara?
Kunden: Nej det är ju sant kanske, de prata ju om att de skulle ut och handla idag, jag får försöka ringa sen då. 

Hallå liksom, vad tänker folk med? "Åhh det är ingen som svarar då måste det vara fel på telefonen". Jaja finns folk till allt..:)

Imorrn är det tenta, känns inte som jag pluggat någonting alls till den men det känns ändå som att jag kan det jag ska, så jag hoppas det känns så imorrn när jag sitter där också. Efter tentan blir det hem och packa det sista, ge min "sambo" mat och sen röra sig mot tåget för att åka till Bollnäs.

På tisdag ska jag till tandläkaren och till fotografen och på onsdagen blir det iväg och leta balklänning. Sen blir det stugan över helgen. Efter det blir det förmodligen en hel vecka i Bollnäs, iaf som det ser ut och är tänkt just nu.

Men nu ska jag snart gå och sova så jag är pigg imorrn på tentan. Håll en tumme för mig imorrn mellan 9 och 13.

Träningsvärk imorgon...

Förmodligen kommer jag ha grym träningsvärk imorgon för börjar redan nu känna mig stel i hela kroppen. Pump kan inte vara nyttigt när man gått på gym senaste året. Mina muskler är gjorda för få repetitioner nu inte för att klara av ett helt pumppass. Just därför är det kanske bra att gå på det med ibland så man får lite uthålliga muskler nu till skidsäsongen börjar igen.

Idag har jag vart i skolan, har opponerat och sen har jag och Jonatan mest suttit och surfat och inte orkat göra någonting vettigt. Åkte in till stan på lunchen, jag köpte en ny skärm till datorn, ville ha en platt (bättre sent än aldrig) och en större med widescreen. Köpte kaffe till mamma också som jag ska komma ihåg att ta med till Bollnäs nästa vecka. Käkade lunch på Max med Jonatan och Jocke sen åkte vi till skolan igen. Sen ikväll var jag då på pump med Ann. Tisdag är det ju också så jag och Ann måste ju leva upp till det med fika och Prison Break och invigning av nya skärmen ;)

Ska väl börja göra mig redo för att gå och sova snart. Har seminarie pass ett imorgon och är trött så bäst att man lägger sig i tid. 

Vissa saker vet man bara..

Det är konstigt egentligen att man kan känna på sig saker fast man egentligen inte ser dem, egentligen inte alls borde veta, egentligen inte alls borde känna på sig det och ändå vet man. Jaja det är väl det som är ett sjätte sinne eller något. Lite läskigt ibland iaf.

Igår lagade jag, Ann, Pelle och Rille mat (pitabröd med kyckling och grönsaker) sen kollade vi på skräckfilm så nu vågar jag inte sova här hemma längre när det kan knacka på dörren..;)

Var superhalt påvägen hem så vart en promenad för vågade inte cykla för det var verkligen skridskobana hela vägen. Vilket var sådär trevligt eftersom det höll i sig imorse när jag skulle till jobbet och det gick ingen buss vid den tiden eftersom det var söndag. Men det funkade det också innan det var färdigt.

Ska väl käka lite mat nu snart sen ikväll blir det curling.

Shopping..

Vet ni vad? Jag är ledig idag, helt ledig hela dagen. Det känns nästan som en lyx efter de senaste veckorna. Igår gjorde jag kväll vid 13, gick hem och strykte massa kläder, strykte gardiner å satt upp dem, bytte sängkläder, fixade till mina blommor, diskade och rensade bort allt från köksbordet som såg ut som jag vet inte vad. Sen tog jag å Ann en promenad och gick förbi ICA och köpte jäst så vi kunde göra pizza. Därför blev det en kväll med hembakt pizza, Idol, Grey's Anatomy och det där efter Idol som jag inte minns vad heter. Började brinna i ett av värmeljusen också, snacka om att hjärnan inte funkar så bra som den borde jämt, men till slut lyckades vi släcka den iaf.

Idag klev vi upp och tog 10-bussen in till stan. Jag köpte ett par byxor, en tröja, ett linne, en klänning, strumpbyxor, trosor, en kuvertväska, klart presenten till syster och en del andra småsaker. Blev ett rosa band också, kändes som det var på tiden eftersom jag inte hade köpt något än. Blev bussen redan 12.15 hem, ibland går det fort å shoppa, så sen jag kom hem har jag ätit typ. Ska väl ta reda på det jag handlade och diska sen börja röjja i klädkammaren tror jag.

Imorrn blir det jobba mellan 9.30 å 14.30 å sen ska iaf jag å Ann å kanske grabbarna iväg och prova curling på kvällen.

Men nu ska jag göra något vettigt.


Sambo...

Nu har jag också gått och blivit sambo som alla andra. Eller okej kanske inte riktigt men jag har fått sällskap av Fishy iaf. Fick en guldfisk av Therese i födelsedagspresent. Tack Therese..:)

Igår var jag å Ann på gymet, körde ben och mage så helt död i både och idag. Känns till och med när man andas, då är det illa..:) Idag var jag på gymet med Therese då körde vi igenom hennes schema..:) Imorrn blir det nog gymet med Ann, då blir det nog ryggen och biceps som får sig en omgång..:)

Ska väl gå till sängs snart så jag får sova länge inatt..:)

Födelsedagen snart slut

Så var min födelsedag snart slut då, är ungefär fem minuter kvar av den just nu. Dagen började med att familjen ringde och sjöng för mig. Sen upptäckte jag att det låg några sms och väntade på mig också..:) 

Gick till skolan till pass 1 sen satt jag å Jonatan med företagsvärderingen fram till lunch, då gick vi hem. Ann gjorde våfflor med glass och sylt till mig till lunch, smaskigt..:) Efter lunchen tog jag och Ann en promenad till cykelverkstaden och hämtade hennes cykel och cyklade hem. Sov middag en stund sen ringde mamma och berättade att jag hade ett paket att hämta på ICA.

Så efter lektionen pass 5 gick jag å Ann till ICA och handlade tårtingredienser å mat och hämtade ut mitt paket..:) Sen gick vi till Jonatan där Ann började göra tårta och jag började med middagen medan Jonatan diskade.

Framåt 8 ramlade det in lite fler folk så då blev det tårta för hela slanten, å den hamnade inte bara i munnen...haha..minnesvärd kväll helt klart..:)

Kom hem för typ en timme sen så då öppnade jag familjens paket. hade fått en plattång och smycken som jag hade önskat mig bland annat...:)

Sen har jag fått en guldfisk också, eller jag kommer förmodligen få den imorrn, så jag hoppas jag klarar av att hålla den levande..:)

Ska plocka ihop lite nu och sen gå och sova, sova ut riktigt länge imorrn tror jag..:D

Helgen...

Så var helgen slut igen då, kan dock inte påstå att jag kände av ledigheten speciellt mycket. Jobbade i lördags 10-15 sen åkte jag hem så kom väl in genom dörren här hemma vid 15.35. Hade en timme på mig att duscha, sminka mig och locka håret så skulle Ann sätta upp det åt mig. Det som var lite coolt var att jag faktiskt hann med det. Vi lämnade min lägenhet vid kvart/tio i fem och tog bussen till Peter. Där började jag å Ann att äta munkar till fördrinkarna, det är aldrig fel med munkar...;) Sen åkte vi med Sara och Tony till Blackis där sittningen var.

Väl där fick man en kontaktannons som var skriven av sin bordsdam/herre. På annonsen min bordsherre hade stod det: "Söker en tjej som gillar läder och piskor och kan dela mitt intresse av handgång." På den han hade fått som skulle föreställa att det var min kontaktannons stod det: "Kan du stå ut med mig i mer än 10 minuter. Har du ett lätt namn att komma ihåg, då vill jag ha dig! I övrigt är jag grymt perfekt."

Lite småkul att gå runt å leta efter nån som ville ha en tjej som gillade läder och piskor iaf..:) Var en grymt trevlig kväll iaf, jag fick upp på scenen för att representera en singeltjej också.. haha..

Var riktigt bra planerat å en trevlig kväll iaf. Årets första snö kom under natten också, vilket resulterade i lång kö till taxin när vi skulle hem.

Kom väl hem efter 3 nån gång, sen skynda sig i säng och sova några timmar innan jag skulle åka in till stan och börja jobba klockan 10. Jobbade till 15 sen hem och åt också till skolan och träffa Jonatan. Trötttnade på att plugga efter någon timme så då åkte vi först till Kvantum och sen till Max å köpte mat som vi tog med oss hem till Jonatan och åt där medan vi socialiserade oss lite.

Idag har jag å Jonatan pluggat hela dagen, kom hem vid 20 ikväll. Men nu är uträkningarna gjorda iaf, så imorrn är det analysen som gäller också sätta ihop hela rapporten.

Ska kolla på ensam mamma söker nu sen sova så jag är lite piggare imorrn än vad jag är nu..:)

Kommer väl upp nå smakprov på bilder från helgen nått tag..:)

Civilekonomexamen

Hade ju privatbloggare förra inlägget när Ann skrev åt mig, men nu får jag skriva själv igen..

Idag har jag och Jonatan varit och haft möte med "examensutskrivaren" och studievägledaren för ekonomi så nu har jag det svart på vitt; Jag får kalla mig för civilekonom efter kurserna i vår utan att läsa nästa höst, hur skönt som helst...:)

Annars har jag haft tenta idag, ingen aning om hur det gick eftersom det bara var en uppgift som var värd 100poäng. Hur vet man om läraren tycker man är värd 60 eller 90 poäng liksom?! Jaja, det sitter ju helt i vad de tycker om det sätt jag satt upp min strategianalys på, så det är bara att vänta och se vad man får för resultat. Jag hoppas på bra betyg iaf, alltid trevligt.

Ska ha en inlämning i företagsanalysen på torsdag och Jonatan åker bort på onsdag så vi hade tänkt ha det arbetet klart till dess. Därför är det läsa värderingsboken som gäller idag. För imorrn ska jag först jobba och sen är det I-sittning på Blackis. Kommer bli lite jäktigt kanske men jag får förbreda så mycket som möjligt innan jag åker till jobbet. Sen på söndag ska jag jobba igen och sen blir det att börja värdera företaget med Jonatan efter jobbet. Och hela måndag och tisdag lär ju också gå åt till det arbetet antar jag. Sen är det allt fokus på nästa tenta om 2,5vecka typ. Också börja lite smått på projektarbetet som ska göras, bara vi får svar från företaget på måndag.

Nej nu ska jag fixa lite innan jag å Ann ska ta en promenad till MC Donald's och käka middag..:)

haha, nuu du.

jag tror inte riktigt att du vet vad du har gjort.. inte bra.. men jag tycker att det är kul! haha. idag har anki, efter många om och men faktiskt klivit upp ur sängen, ätit ett tuggummi och cykla till skolan för att gå igenom lite grejer inför tentan.på fredag... sen var det dags för lunch, lite sömnig lunch och ont om span i centrum.. tråkigt. sen tog hon och jag sitt pick&pack och begav oss till stuk för lite grupparbete och facebookande. annars så har anki inte gjort så mycket, smsat lite, kliat lite på halsen... men hon har dock fått lite koll på de senaste dagarnas nyheter. allmänbildning är viktigt! undrar om jag borde lägga in nån slags bild... hmm.

image5


Helt slut..

Den här veckan har det vart grymt mycket att göra, inte hunnit göra nånting vettigt hemma känns det som.

Igår jobbade jag 12-17 sen hem och duschade och bytte om så gick jag å Ann till Sara på förfest, sen vidare till Stuk. En minnesvärd kväll på mer än ett sätt helt enkelt..:)

Idag klev jag upp och pluggade lite vid 10 (helt död efter att ha vart ut igår och kommit i säng sent). Sen iväg och jobba till 12 igen, slutade på jobbet 17 då cyklade jag direkt till skolan och träffade Jonatan. Där har vi suttit med arbetet i företagsanalys hela kvällen bortsett från en paus jag tog för att gå till ICA å fylla på sockerlagret..:) Gick därifrån typ 23.20 så kom hem halv 12, kändes lite lagomt tråkigt en söndagkväll..

Helt död i huvudet nu iaf, men arbetet är klart. Det är iaf lätt Jonatans förtjänst att det vart så bra som det vart. Extra guldstjärna till Jonatan för det.

Nu ska jag äta någonting sen sova, för imorrn klockan 9 (lite sovmorgon iaf) är det skolan som gäller igen, för klockan 12 är det 2 andra inlämningsuppgifter förutom det här arbetet som ska vara klart. Sen blir det föreläsning efter lunch och sen opponera efter det. Sen tänker jag banne mig gå hem. Ska hinna med en promenad med Therese sen har jag tvättid imorgonkväll. Borde hinna med att städa lägenheten också, fast måste läsa en bok på 250sidor också, så får se hur upplägget egentligen blir för imorgonkväll.

Mat nu iaf. Hej svejs på er!

RSS 2.0