Lugn helg..

Den här helgen har faktiskt vart lugn..Jobbade fram till 18.15 i fredags sen cyklade jag förbi ICA påvägen hem. En snabb middag och sen bakade jag å Ann cupcakes som vi tog med hem till Pelle där vi kollade på film med honom och Erik. Minns som vanligt inte vad filmen hette men den var riktigt bra iaf. Kom väl hem vid 1-2 någon gång och somnade nästan innan jag hade lagt mig tror jag. Det tar på krafterna att kliva upp tidigt om mornarna..;)

På lördagen åkte jag å Ann in till stan och shoppade lite. Blev lite småsaker och lite behövliga saker shoppade. Jag glömde nog dock hälften av det jag faktiskt hade tänkt köpa, jag måste nog börja skriva bättre minneslappar när jag ska shoppa. Var riktigt fint väder på lördagen så tog en promenad senare på eftermiddagen, väldigt skönt ute, synd bara att min fot inte mår så bra efter min klanthet härromdagen, men men den börjar bli bättre nu iaf..:)

Eftersom många verkade ha planer på utgång på lördagen å jag å Ann inte hade någon lust att gå ut så gick vi till ICA å köpte munkar och ingredienser till marängsviss. Vi har konstaterat att vi är nog de mest onyttiga personerna som finns, men gott är det..:) Så det blev först en film, (som jag heller inte minns vad hette men den var också bra) och sen satt vi och tittade på ett antal avsnitt av kvarteret skatan. Satt och skrattade mig igenom halva kvällen. Man har alltid lika kul med Ann. En sak är iaf säker, man blir som man umgås..*ler*

Idag låg jag först i sängen ganska länge, sen kollade jag på Svensson Svensson medan jag åt frukost. Efter det gick jag å Ann till gymet. Först lite konditionsträning för min del och sen blev det rygg-, biceps- å magträning. Jag kommer nog ha grym träningsvärk i ryggen imorrn.

Ska väl äta mat nu så fort den blir klar och titta på ett till avsnitt av Svensson Svensson medan kanske. Efter det blir det räkna nyckeltal så vi har något att analysera imorgon på grupparbetet. Hinner jag borde jag börja på inlämningsuppgiften till på tisdag också, men det får bli ett senare projekt, för nu ska jag äta iaf.

Så snäll ibland...

Jag är så snäll ibland, iaf enligt Ann...:) Jag lagade middag åt henne ikväll... Gissa vad det blev?! Just det, det vanliga...haha...

Jobbade på förmiddagen, sen cyklade jag till skolan och åt lunch med Ann sen hade vi gruppmöte i företagsanalysen. Också sen var jag å Ann till gymet. Jag kommer inte ta mig upp ur sängen imorgon..:) Kommer ha grym träningsvärk... Sen lagade jag som sagt middag till Ann också kollade vi lite på Idol å så.

Ska väl gå å sova om inte allt för länge för är grymt trött.. Ska upp till pass 1 imorrn och ha seminarium, sen vet jag inte vad jag ska roa mig i ett par timmar innan det är dags för att jobba. Förmodligen plugga lite.

Men nu ska jag fippla med lite annat innan jag sover..

Take care!

Tired of being sorry...

Bra låt det.. Satt och tänkte på nått jag hörde i somras "Jag har förlåtit dig!" men tänk om inte den du hade förlåtit har förlåtit dig då?! Kom väl å tänka på det idag av vissa speciella anledningar bara... Men men.. Livet blir inte som man önskar alla ggr... Men det enda man kan göra är att fortsätta önska för nya saker...:)

Annars har det blivit mest plugg idag, hade dubbel föreläsning i företagsanalys på förmiddagen, sen lunch också grupparbete på eftermiddagen. Vette sjutton om vi kom fram till nå jättebra men vi fick det gjort iaf...:) Sen vart det fika hos Ann med Norrköpingsgrabbarna... Gott gott...:)

Har bokat resa till Bollnäs om fem veckor också, inte bokat någon resa upp än, får se hur länge jag blir där. Tillräckligt länge för att hinna gratta syrran (och mig själv) i efterskott och gå till tandläkaren iaf...haha...

Bokade upp mig på ett arbetspass imorrn mellan 7.15 och 12.15 också så jag måste upp 6 imorrn, borde väl därför gå och sova snart kanske...

See you later!

Effektiv dag...

Idag har det faktiskt vart en effektiv dag för min del. Började med att sova till typ 9 sen gick jag till skolan å hade seminarie pass 2. Hem och lagade lunch, åt och packade träningskläder sen tillbaka till skolan för att ha dubbelpass i företagsanalys. Efter det gick jag å Therese till gymet där jag först konditionsträna lite och sen körde lite på gymet. Körde ganska lugnt med tanke på att jag haft uppehåll så länge men var skönt att komma igång lite...:)

Efter gymet gick jag å Therese och handlade inför middagen imorgon, så nu hoppas vi att grabbarna är hungriga också..:)

Sen jag kom hem har jag duschat, ätit och sen började jag jobba åt pappa. Så har jobbat åt honom typ fyra timmar ikväll men är riktigt nöjd med resultatet hittills iaf så nu hoppas jag att det blir ett bra slutresultat också..:)

Ska väl gå å sova nu snart för ska jobba på Telia imorrn mellan 7.15 å 12.15.. Sen hem å äta och packa ihop sig för seminarie i omvärldsbevakning och strategisk analys och sen efter det blir det direkt till Therese å börja fixa med maten...:) Sen kommer ju nästa Prison Break avsnitt imorrn också.. Alltid trevligt..:)

Helgens citat "Jag är inte billig, jag är bara på rea den här veckan!"

Mera inflyttningsfest

I helgen var det då dags för inflyttningsfest igen, den här gången hos Per, Rickard och Pär. Det betydde även att Lovisa, Erik, Martin och Unni kom upp från Norrköping. Det har vart en riktigt rolig helg iaf. Började på fredagen med förfest hos P,R å P sen fortsatte vi in till Cleo å stan. Träffade bara en person som jag kände där men inte kom dit med. Men kul hade vi iaf, var ju ett skapligt gäng själva och sen var det riktigt bra musik också. Shottade nånting som var grönt, goda var de iaf. Efter Cleo blev det taxi hem och krypa i säng. Var hemma tidigt, redan vid halv 4. Vilket nog var ganska bra eftersom det skulle bli utgång på lördagen igen.

På lördagen började jag med att sova till halv 1 så då gick ju halva dagen bort. Sen städade jag upp lite i lägenheten och fixade min fasta dator, så nu går den igen, peppar peppar... 18.30 var det dags för middag på Mike´s. De andra åt buffé men jag å Ann käkade pizza istället, jag får skylla på att jag var helt inställd på pizza från början så då kunde jag ju inte ändra mig sen. Efter Mike´s fortsatte vi till Per, Rickard och Pär där den riktiga inflyttningsfesten skulle äga rum. (Vi tjuvstartade bara lite på fredagen.) Grabbarna fick en prenumeration på cosmopolitan och en bok med sexcitat i inflyttningspresent, så nu kan man gå dit å hälsa på bara för å få läsa de..;) Sen fortsatte vi då till Stuk där det ännu en gång vart en hel del dansat.

Behöver jag säga att jag har haft ont i fötterna efter allt dansande i 10cm stilett?! Hur som helst har det vart en riktigt rolig helg iaf.

Idag sov jag till typ 11 sen klev jag upp och började plocka lite. Pluggade en del också, också promenad i solen med Therese för var så fnt väder ute. Sen jag kom hem har jag gjort klart inlämningsuppgiften som skulle vara inne till imorgon, skrivit ut en massa föreläsningspapper å andra papper och förbrett inför redovisningen imorrn.. Ska väl sova nu snart hade jag tänkt, om man ska orka med veckan man har framför sig..:)
image2
Det var gympadojjor som gällde påväg till förfesten på fredagen, å de högklackade med sig i en påse så man skulle slippa knata så långt i 10cm stilettklackar.

image3
Förfesten på lördagen då, ser inte Rickard riktigt nöjd ut bland tjejerna?:)

image4
Lördagens lilla urringning..

Ann&Anki på inflyttningsfest

Ann&Anki var på inflyttningsfest hos Therese igår då, var trevligt. Jag å Ann var jättefina när vi cyklade dit eller inte kanske. Det spöregnade så vi drog på oss regnjackor och regnbyxor sen matchade vi vår fina utstyrsel med röda högklackade skor också världens största solglasögon på det (för att sminket inte skulle regna bort), jag antar att jag inte behöver säga att vi såg sådär ut. Väl framme hos Therese åkte iaf regnkläderna å solglasögonen av och Ann&Anki konceptet kom fram. Detta innebar att båda hade korta svarta kjolar, knästrumpor, röda högklackade skor och likadana svarta kortärmade skjortor. Behöver jag säga att vi fick både en och två kommentarer när vi kom i dem kläderna?!

Innan vi gick till Kåren tog vi en sväng förbi Bacchus också, grabbarna spelade poker och vi småpratade väl lite med folk typ. Bästa kommentaren där var nog iaf "Så du har gått och blivit en såndär!" Efter ett tag visade det sig att en "såndär" tydligen var samma sak som att jag hade blivit mörkhårig.

Från Bacchus fortsatte vi som sagt till Kåren där blickarna och kommentarerna formligen sprutade ut. Men kul hade vi iaf. Dålig musik större delen av kvällen men på slutet vart den också ganska bra faktiskt. Fick en ursäkt sen förra helgen också. Känns dock mest som att den gick in genom ena örat och ut genom det andra. För det första får vissa personer bara en chans och för det andra var det ganska ointressant från början.

Idag har det vart ganska lugnt, har hållt på å skrivit på inlämningsuppgiften som ska vara inne imorrn, lite kvar bara så är jag klar sen. Ska iofs inte vara inne förrän klockan 12 imorrn men jag jobbar på förmiddagen så tänkte lämna in den ikväll. När den är klar ska jag försöka läsa ut min bok sen blir det kanske en promenad runt sjön eller nått. Jag skulle behöva till ICA och köpa gräddfil iaf så då vore det perfekt att ta det påvägen hem om vi tar sjörundan åt rätt håll. För går vi åt fel håll måste jag ta med mig gräddfilen runt hela sjön och det känns ju sådär att behöva släpa på den i 9km.

Skriver säkert mer här sen om jag får tråkigt, men nu ska jag göra klart inlämningsuppgiften så jag får någonting slutfört idag iaf.

Smakprov på min nya hårfärg här iaf då, bilden tagen från igår på mig å Ann. Dyker upp nån bild där kläderna syns sen nå tag!
image1

Lite mörkare, lite smartare?!

Efter att ännu en gång haft problem med hur jag skulle färga håret blev det brunt den här gången. Så nu är jag brunett igen. Tentaresultatet från ena tentan jag gjorde kom i torsdags också, hur glad som helst över resultatet. Vem vet man kanske blev smartare som brunett..;) Synd bara att jag skrev tentan som blondin..haha...

Var på stan med Ann idag, hittade typ ingenting jag ville ha. Men fick ett nattlinne i siden som var fint och även satt väldigt bra i alla fall. Annars vart det inget inhandlat för min del. Men då sparde man ju pengarna iaf. Ikväll blir det inflyttningsfest hos Therese och sen Kåren. Jag och Ann kommer vara så fina. Kan lägga upp bilder så ni får se sen nån dag.

Nej nu ska jag ta och städa upp lite i lägenheten innan det är dags att hoppa in i dushen och göra sig klar för kvällen.

Skaffat en blogg...

Kändes som det var på tiden att även jag gör som alla andra och skaffar en blogg då... Det är väl ungefär som när man gick på högstadiet och skrev sina inlägg på lunar, sen gick utvecklingen framåt och man hamnade här istället..:)

Så vad händer annars i mitt liv? Höstterminen har börjar för dryga veckan sen... Nya kurser och nya tentor att klara, som tur är känns båda kurserna jag läser just nu intressanta iaf... Känns som det kommer bli en relativt lugn hösttermin ändå i och med att jag "bara" läser ett tempo på 100% hela hösten... Skönt skönt..:)

Har vart på Telia ett par ggr och jobbat i höst å, märktes att man hade kommit av sig lite under sommaren.. Men nu börjar man komma in i det lite igen... Så nu är det bara å jobba på å vara trevlig mot alla kunder som ringer och är arga på att det är fel på deras telefoner eller nånting...

Annars händer det inte så mycket just nu, vart förkyld så har inte tränat på en vecka, tänkte väl komma igång nu i dagarna igen.. Annars harjag mest pluggat den här veckan... Haft en hel del att läsa och till imorrn ska det in ett PM på två A4-sidor så fipplat med den ikväll. Känner mig klar nu iaf så ska bara läsa igenom den en gång imorgon så ska jag lämna in den efter det. I övrigt är jag ledig imorgon, så tänkte passa på att städa upp lite i lägenheten, välja ut lite mer bilder till fotoalbumet som jag ska göra, tvätta om det finns nån tid och sen på eftermiddagen blir det stan och frissan. Har som vanligt beslutångest över vad jag ska göra med håret. Så den diskussionen får jag ta med frissan imorrn så får hon vara med och bestämma lite...

Sen måste jag fixa mig ett pass också... Tänkte åka utomlands med Ann förra veckan.. Planerna gick jättebra ända till vi konstatera att mitt pass gick ut i juni, så där rök den sista minuten resan. Men kanske var tur för fick massa inlämningsuppgifter att fixa som hade blivit lite tight om vi hade vart borta hela förra veckan...

Nu ska jag väl roa mig med något annat än skriva en halv årsberättelse här första gången... Återkommer säkert hit lite för ofta..;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0