Gått riktigt bra..

Måste erkänna att det där med lista gick bättre än jag trodde...

Listorna när de är avprickade då:

* Göra en ny sats julkola
 *Ta reda på all tvätt
* Städa badrummet
* Dammsuga
* Packa inför resan till Luleå imorgon
* Gymma (bröst och triceps)
* Ringa två viktiga samtal
* Rensa över massa skit från nya datorn till fasta hårddisken
* Formatera och installera om gamla datorn
* Göra klart lite mer julgodis
* Läsa ut Luftslottet som sprängdes så jag slipper släpa hela den klunsen till Luleå imorrn (450 sidor kvar så det kan jag nog drömma om)


Okej det var inte allt men utöver det har jag också:


* Sökt ett jobb

* Fikat och sett på Bonde söker fru med Ann

* Vaxat benen

* Färgat ögonbrynen

* Målat naglarna


Så lite duktig har jag allt varit ändå... Om jag själv får bestämma iaf... Nu ska jag börja göra mig iordning för att gå och lägga mig så jag orkar upp i tid imorrn för att packa det sista (eller snarare byta ut alla kläder i väskan säkert, haha). Imorrn vid lunch går iaf planet till Luleå.. Eller okej vid lunch går planet till Arlanda, men imorgoneftermiddag går planet till Luleå iaf..:)


Att göra..

För att faktiskt komma till skott med det jag har tänkt göra idag så tänkte jag att jag skriver en lista här som jag prickar av ikväll när jag ser vad jag har gjort. Så kan ni också skälla på mig om jag inte har gjort det jag ska....:)

Opponering och presentation till semninariet på fredag är redan gjort iaf.

I övrigt ska jag:

* Göra en ny sats julkola
* Ta reda på all tvätt
* Städa badrummet
* Dammsuga
* Packa inför resan till Luleå imorgon
* Gymma (bröst och triceps)
* Ringa två viktiga samtal
* Rensa över massa skit från nya datorn till fasta hårddisken

Sedan saker som jag förmodligen inte kommer att hinna göra men borde göra:

* Formatera och installera om gamla datorn
* Göra klart lite mer julgodis
* Läsa ut Luftslottet som sprängdes så jag slipper släpa hela den klunsen till Luleå imorrn (450 sidor kvar så det kan jag nog drömma om)

Men nu ska jag iaf sätta igång så får vi se ikväll hur mycket av listan som är avprickad..:)



Gym, tvätt, julkola...

Idag klev jag upp vid halv nio för att kunna bege mig till gymet med Ann klockan tio. Blev ett rygg och bicepspass som jag avslutade med ett par magövningar... När jag kom hem upptäckte jag att tvättstugan var ledig redan från 12, så då började jag tvätta redan då istället för 17 när min tid egentligen började. Tur var det, för ena maskinen var trasig så kunde bara tvätta i en och jag hade sju maskiner att köra. Så med ett snitt på en timme per maskin innebar det att jag hade tvättat allt först klockan sju ikväll. Men nu finns det inte så mycket som en strump i min tvättkorg heller, skönt skönt..:)

Ikväll har jag provat på att göra julkola också, blev helt ok smak på den. Dock förstod jag inte varför den aldrig ville stelna, tills jag insåg att jag hade haft i dubbelt så mycket sirap mot för vad jag borde. Så går det när man är för lat för att skriva ut receptet och istället snabbkollar det på nätet. Eftersom de iaf blev goda så var det ju dock inte hela världen..:)

I övrigt har jag läst de andras rapporter idag, så imorgon ska vi ta oss till Volvo för att skriva opponeringar å göra en powerpoint till på fredag. Tanken är att vi ska vara klara så att vi kan gå hem till lunch iaf. Så då borde jag hinna med gymet imorrn också kanske jag borde packa så jag slipper jäkta med det på torsdagmorgon..:)

Nu ska jag gå å läsa ett par kapitel i min bok innan det är dags för att sova...

Sov gott på er!

Göteborg

Idag har jag haft en riktigt trevlig dag i Göteborg. Har shoppat med Malin och Johan och både de och jag har löst en del julklappsbekymmer..:) Åt riktigt god middag också, lite för mycket kanske men gott var det som sagt...

Jag har mest shoppat småsaker idag iaf. Blivit nån burk att ha julgodis i, lite smågrejs till mina julklappar också muggar med samma tomtemotiv som mina glöggmuggar som jag fick i julklapp ifjol...:)



Saffransbullar i miniformat

Vet ni vad det är på bilden nedan?! SNÖ i Trollhättan...:) Snöade lite igårkväll så när jag var ute och promenader senare igårkväll var det vitt på backen där jag gick...

Idag började jag med att sova enda till 8, en riktigt lyx när det är vardag nu för tiden...:) Ann kom hit vid nio så skrev vi klart det sista på rapporten, så nu ska vi bara leta stavfel sedan lämna in den på måndag.. Efter att vi var klara med rapporten gick vi till ÖB för att kolla om de hade fått in några flyttkartonger vilket de inte hade, bara i miniformat. Därför får det bli en sväng och leta kartonger till veckan istället.

Efter att ha handlat på ICA gick jag hem och satt igång och gjorde en sats med saffransbullar. Vet inte vad som hände men de jäste inte som de skulle vilket resulterade i att det blev bullar i miniformat, men det funkar det med.. Sedan har jag gjort lite chokladgodis ikväll, måste ju tjuvstarta och testa vilka jag ska göra till jul..:)



Imorgon tänkte jag ta mig till Göteborg och kolla efter lite julklappar och titta på det jag inte hann med förra helgen på Liseberg. Ska nog ta och investera i lite tomtemuggar om det finns några bra också..:)

För de som redan vill börja räkna ner...

http://www.time55.com/sv/speciella_nedrakningar/julafton.php



Göteborg och julmarknad på Liseberg

Var till Göteborg i helgen då. Tog tåget dit på lördagförmiddag och blev en snabb shoppingsväng innan vi mötte upp grabbarna och tog en promenad nere vid vattnet för att titta på operan och båtarna. Efter att ha gått runt lite åkte vi till Lisebergs julmarknad. Massor med lampor och riktigt fint. Tittade på isshowen en stund och sedan gick vi till tågrestaurangen och åt entrecoté med pommes frites och beassås. Jag tyckte i alla fall att det var gott..:)

Sedan gick vi runt lite blanda bodarna och stånden och tittade innan vi begav oss hem till Max för att duscha och göra oss iordning för utgång. Tog en drink där och sedan blev vi hämtad av Max kompis och åkte dit för att förfesta lite. Var en trevlig och lite senare kom även Rebecka dit, riktigt kul att träffa henne igen, var hur länge som helst sen sist. Åkte in till stan där vi gick på Nivå. Blev en hel del dansande och riktigt bra musik...:) Även om vissa delar av kvällen inte var så roliga så var det överlag en trevlig kväll med trevligt sällskap...:) Efter Nivå åkte vi hem till Max där han, Jonatan, Ann och jag klämde in oss i hans etta. Finns det hjärterum så finns det stjärterum som det brukar heta...:)

På söndagen sov vi till halv ett sen klev vi upp å klädde på oss och packade ihop oss så tog jag och Ann tåget tillbaka till Trollhättan vid två. Väl tillbaka här städade jag lite och hade mig. Bakade pepparkaksmuffins också, blev riktigt goda faktiskt så nu har jag något att baka hemma hos mamma och pappa i jul också..:)

Fick reda på igår att Ann och jag är med bland de 20 som får vara med på uttagningen för traineeprogrammet också. Så sedan är det bara att hoppas att man blir en av dem...:) I övrigt har vi fått klart analysen och börjat skriva på slutsatserna så på torsdag borde rapporten vara färdig för att ännu en gång korrekturläsas. Däremot börjar vi undra när det där jättebakslaget som alla pratar om ska komma?! Peppar peppar..:)

Som vanligt trött som bara den ikväll så ska nog snart gå och lägga mig och läsa lite...
Ni får ha det så bra å sova så gott iaf så avslutar jag med lite bilder från helgen:


Bröst- och tricepspass

Idag var det bröstmusklerna och triceps som fick sig en omgång. Gick riktigt bra faktiskt, utom ena tricepsövningen men det kan jag ta när de andra gick så bra..:)

I övrigt har vi varit på Volvo idag också in till högskolans bibliotek för att kolla upp en figur. Också gymet som sagt och sen har jag mest suttit och fixat figurer till rapporten. Men nu är alla utom en fixad iaf, den tar jag itu med en annan dag. Har suttit med det där för mycket nu, speciellt när man sitter med det hela dagarna också...

Pratade med syster idag också, vi lagade dator tillsammans också hade hon en del bra idéer på julklappar å födelsedagspresenter som vi ska ta tag i....

Fem veckor kvar till det är dags att flytta ut idag. Ska bli riktigt skönt att vara färdig med exjobbet och slippa plugga nå mer. De som känner mig väl förstår ju dock att jag säkert kommer hitta en hel del kurser genom åren som jag kommer att läsa ändå men det var ju en annan femma..:)

Nu ska jag gå och sova för nu får det vara färdigpluggat för idag.. Men ni får sova så gott!


Systers operation

Så har lillasyster äntligen fått sitt knä opererat idag då. Har inte pratat med henne själv för hon sov när jag ringde men operationen ska tydligen ha varit lyckad iaf..:)

Idag har jag å Ann suttit och gått igenom hela teorikapitlet och försökt att koppla det lite bättre mot förändringsarbete och utveckla en del saker lite mer. När vi kom hem åt jag mat och tittade på Desperate Housewives. Sedan blev det gymet och ett hårt pass för benen och axlar. Påvägen hem var det medvind så behövde knappt trampa alls, hur skönt som helst när jag var så mör i benen som jag var. Inte lika kul imorrn om det blåser lika mycket när vi ska hem från Volvo för då lär det ju vara motvind som alltid...

Ska väl gå å sova nu snart tänkte jag.
Men ni får ha det så bra å sov gott!
Kram på er

You Give Love A Bad Name

Helgens låt får bli Bon Jovi med You give love a bad name. Bara för att jag hörde den på Idol i fredags och fastnade helt för den igen, inget annat...:)

An angel's smile is what you sell
you promise me heaven, then put me through hell
Chains of love, got a hold on me
when passion's a prison, you can't break free

Slut på den här veckan...

Så var det då åter söndagkväll. Idag började jag med att sova till halv nio och sen klev jag upp och slösurfade en stund och letade reda på en artikel att ha med till imorgon. Efter det blev det frukost och sen en promenad runt kanalen plus en lite bit extra, blev en promenad på 100 min innan det var färdigt iaf...:)

Sen jag kom hem har jag lagat lite matlådor och pratat i tfn med familjen och med farmor. Sedan har jag suttit och fixat med figurerna till rapporten i tre timmar. Har fixat de flesta nu iaf men fortfarande några kvar som jag får ta itu med imorgon eller på tisdag.

Har även pratat i tfn med Carro, saknar dig massor gumman! Jag hoppas verkligen våra planer lyckas för det skulle vara hur roligt som helst..:)

Har fortfarande inte orkat knäppa nå bilder så idag får ni stå ut med en gammal bild på mig och världens bästa vän..:) Bilden är iofs två år gammal men iaf..:)

Gym och shopping...

I och med att jag lade mig så tidigt igår tog jag mig även upp tidigt imorse.. Så inte allt för långt efter 10 i förmiddags var jag på gymet och körde ett rygg- och bicepspass. Rygg gick mycket bättre än jag hade tänkt mig. Biceps gick inte fullt lika bra förutom med hantlarna då var jag riktigt nöjd och höjde till och med...*nöjd*

Efter gymet åkte jag hem och åt lunch och tog en skön dusch för att sedan åka ner på stan där Ann redan var. Blev ett nytt partylinne, hårnålar och en ny veckokalender för 2009. Så nu kan jag börja boka in lite roliga saker för nästa år också. För helgerna som är kvar på det här året börjar bli riktigt uppbokade. Det är ju iofs inte så många helger kvar heller, men iaf..:)

Appråpå inte så lång tid kvar så har jag satt datum för när jag ska ur lägenheten nu också. Den 16:e december ska jag lämna tillbaka lägenhetsnyckeln till hyresvärlden. Jag som tycker att jag precis har flyttat in och börjat komma iordning. Blir hem till mamma å pappa över jul och nyår iaf sedan får flyttlasset ta mig till den stad det finns jobb...:)

Beställde precis ett nytt linne och ett sett med underkläder som skulle komma u sltet av veckan eller nästa vecka också. Fördelen med linnet är att om jag kan ha det så kanske jag kan ha det i jul för det var rött i det. Å nu vet jag en person som kanske läser det här å fortfarande tycker jag är lite pucko som planerar redan nu vad jag ska ha på mig på julafton, men jag hinner ju faktiskt ändra mig hundra gånger till..;)


 


Tidig fredagkväll..

Är grymt trött så ikväll får det bli en tidig fredag. Ska ta min bok och gå och lägga mig och läsa en stund innan det är dags för lite söm. Grymt skönt att inte behöva kliva upp före 7 imorgon, men tänkte nog kliva upp och ta mig till gymet innan klockan blir allt för mycket iaf.

Idag har vi i stort sett skrivit klart empirikapitlet, grymt skönt...:) Har ett möte på måndagmorgon som vi måste skriva om också men det borde inte ta allt för lång tid. Så till veckan ska vi börja analysera och ha oss. Så det är nu det börjar bli dags att leverera...haha...

Efter jobbet tog jag och Ann en promenad till ICA där vi handlade fläskfilé, smördeg, sallad, vitlöksbröd också lite chips och dip på det..:) Så sedan gick vi hem och gjorde smördegsinbakad fläskfilé också sallad och vitlökbröd till det. Också blev det ett avsnitt av Greys Anatomy och ett av Ugly Betty, också lite Idol och fredag hela veckan... Men nu får det som sagt bli sängen snart...:)

Blir tyvärr inga bilder idag heller, tråkig som jag är.. Men ska försöka knäppa lite nya bilder i helgen iaf..:)

Äntligen..

.. har jag kommit iväg till gymet den här veckan. Blev inte ett jättebra pass men helt klart över förväntan... Idag var det bröst och triceps som gällde så imorrn blir det ryggen och biceps som ska få sig en omgång...:) Efter att ha varit hem och ätit efter gymet blev det en promenad runt kanalen med Ann, Malin och Johan. Fortfarande skönt ute trots att vi är inne i november. Jag har nog inte riktigt vant mig vid att jag inte längre är i Norrland..haha...

Ska väl ta min fitnesstidning och gå och lägga mig och läsa en stund innan det är dags för att sova tänkte jag...

Sov gott på er

Ingen träning

Har inte blivit någon träning den här veckan än...:( I måndags och igår var jag så trött efter resandet att jag verkligen inte orkade göra mer än nödvändigt.. Idag har jag haft mått lite halvkrassligt så då kändes det dumt också.. Men men.. Jag har diskat och dammsugit idag iaf, alltid något..:)

Idag har vi suttit och skrivit empiri, så nu har vi fått ihop några sidor till. Förhoppningsvis kommer vi ha skrivit det mesta på empirin imorgon, om vi lyckas koncentrera oss hela dagen, det brukar vara svårare. Vi har ju dock sagt att det ska vara klart den här veckan så vi måste ju ha något att roa oss med på fredag också..;)

En sak är i alla fall säker. Antingen är jag och Ann inte tillräckligt djupa av oss eller så har Diana väldigt konstiga krav på metodkapitlet... Jag håller på det sista...haha...

Nu orkar jag inte skriva nå mer, på tok för trött...*gäspar stort*

Ni får ha det så bra å håll en tumme för att jag mår bra imorrn så jag tar mig till gymet..:)

Tillbaka i Trollhättan

Nu är förra veckans resande över för den här gången. Kom till Bollnäs i torsdagsnatt och gick i stort sett direkt och lade mig. På fredagmorgon vaknade jag till ett väldigt vitt Bollnäs, hade snöat säkert en dm under natten:



Åkte som jag tidigare nämnt till fjällen på fredageftermiddag. Blev tyvärr ingen skidåkning men blev en kort sväng på pappas skoter iaf..:)


På lördagen var det riktigt fint väder så då satt jag och läste på altan, ska absolut inte klaga när det är 23 grader i solen och jag har denna utsikten:


Åkte tillbaka till Trollhättan med tåget som gick halv fem på morgonen igår. Lite väl tidigt att kliva upp kanske, men det var en riktigt trevlig tågresa eftersom jag hamnade bredvid en bekants bekant. Så vi satt och pratade hela vägen till Skövde där vi skulle byta till olika tåg. En riktigt trevlig tjej iaf och som sagt riktigt trevligt med lite sällskap..:)

Nu ska jag väl snart gå och lägga mig, fortfarande inte tagit igen mig helt efter den icke existerande sömnen i söndagsnatt känner jag. Den här veckan blir det empiriskrivning för hela delen på exjobbet så kan vi förhoppningsvis börja skriva på analyskapitlet till veckan. Det rullar på riktigt bra även om vi för tillfället inte har en aning om hur vi ska ställa upp all empiri och analys ännu, men förhoppningsvis löser det sig väl. Brukar ju göra det..:)

RSS 2.0