Phi phi

Nu har vi varit här i 7 nätter vilket innebär att det är 7 nätter kvar... Sista natten på Phi phi inatt sen åker vi till Krabi imorgon.. Här på Phi phi var vi på en halvdagsutflykt i fredags.. Det började med ett stopp där vi fick gå av på en strand med apor och sedan fortsatte vi till en lagun där vi paddlade kanot och snorklade. Efter det stannade båten på baksidan av Mayabeach (där Beach-filmen spelades in) så fick vi gå på en stig genom "djungeln" till Mayabeach därifrån. Åter på båten så kollade vi på solnedgången och åt mat, fried rice... Väldigt skoj och fint iaf..:)


Igår tog vi en longboat ut till e strand där vi låg fram till fyra ungefär för då mulnade det på (för första gången sen vi kom hit) så då rörde vi oss hemåt och tur var det för precis när vi var framme vid hotellet kom det en regnskur..


Idag har det varit soldis typ hela dagen (förutom på förmiddagen) och vid tre så mulnade det på helt och hållet... Nu sitter vi iaf på hotellrumet och har duschat och bytt om för kvällen. Har även hunnit med att packa inför morgondagen...

Shoppingen här är helt okej även om den var mycket bättre i Phuket. Har blivit två bikinis, ett par örhängen och ett par solglasgon iaf. Solglasögonen var ett måste eftersom mina gamla pajjade....

Här kommer ett par bilder från Phi phi iaf


Ann med stora svärdfiskar,,,



Jag idag på stranden:


Kommentarer
Postat av: Jonte

Sitter här på jobbet och kikar på bloggen, det är ju inte alls så att det ser skönt ut på bilderna, nu känns min måndag morgon mycket bättre :)



Puss och kram på er bägge och ha det sjukt svårt skadat <insert valfritt annat veckans ord här> grymt bra.

2009-01-26 @ 09:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0