Jag kunde inte ha sagt det bättre själv..

Dagens krönika från fotbollsfrun:

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4627247.ab

För att återkomma till mitt inlägg om jämnställdhet härromdagen. Jag håller helt med fotbollsfrun... Jag ser till att försörja mig själv och tjäna mina egna pengar... Mannen i fråga ska finnas där för att jag älskar honom inte för att han ska bistå mig med pengar. Var tog jämnställdheten vägen annars?!

Kommentarer
Postat av: Sara K

Jaa! Visste inte om det skulle komma med i tidningen eller inte. Tydligen ;) Men hittar det inte på internet så får väl läsa det i pappersformat då jag kommer hem.

Haha...visst kan vi träna som galningar, gärna för mig. Men det gjorde jag inte ifjol och det gick ju bra ändå så gruva dej inte =)

2009-03-12 @ 14:39:43
URL: http://alpernaochjag.blogg.se/
Postat av: Spessartin

Ja, många verkar tro att det är så lätt och inser nog inte heller att det inte handlar om att följa en diet x antal veckor utan att det faktiskt handlar om att lägga om sitt liv. Det är inget man gör på åtta veckor med nån käck liten diet direkt, utan det är ju en lång process som måste få gå långsamt. Men det fattar ju inte folk, jag blir så less.

2009-03-12 @ 19:47:53
URL: http://spessartin.blogg.se/
Postat av: Spessartin

Att gå ut i skog och mark så nära inpå knuten och plocka bär och sånt är helt underbart. Jag tycker det är alldeles ljuvligt. Det är något jag älskar, det är sån avkoppling, sen att den hemmagjorda sylten är ju så grymt mycket godare också. Vi har gjort av med nästan all sylt vi gjorde i somras, förutom vildhallonsylten, men till sommaren blir det rejäla syltkok, för att köpa sylt i affären är faktiskt inte alls gott när man har ätit hemmalagad!

2009-03-12 @ 19:49:28
URL: http://spessartin.blogg.se/
Postat av: Spessartin

När jag var igång och tränade mycket för ett par år sedan körde jag mitt pass två gånger i veckan och jag byggde mycket muskler, vilket var väldigt roligt =) Dock är det ju många som menar att man skall dela upp kroppen, vilket gör mig lite osäker, men jag antar att i långa loppet är det kanske bäst att göra det man tycker känns bäst och att man faktiskt tar sig till gymmet över huvud taget... ujj vad jag längtar efter gymmet nu! Nästa vecka då jäklars säger jag!

2009-03-12 @ 19:56:29
URL: http://spessartin.blogg.se/
Postat av: Spessartin

Ja, för psyket är det oerhört viktigt att träna. Vilken form av träning beror lite på humör tycker jag. Ibland är det så skönt att springa i skogen eller här ute på landsvägen, ibland är det skönt att ta i rejält på gymmet och ibland är det yogan som känns allra bäst. När det blir sommar så blir det ju massor med motion här i trädgården men fram tills dess tänkte jag försöka köra på. Håll tummarna för mig att jag verkligen kommer igång nästa vecka nu! =)

2009-03-12 @ 22:01:57
URL: http://spessartin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0